Hoogtepunten: Breath of The Wild 2 & Assassin's Creed-concerten

Hoogtepunten: Breath of The Wild 2 & Assassin's Creed-concerten

Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben voor jouw gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

'Eerste seizoen Battlefield 2042 begint in maart'

Een dataminer claimt te hebben achterhaald dat het eerste seizoen van Battlefield 2042 in maart 2022 begint.

De over het algemeen betrouwbare dataminer Temporyal heeft twaalf weken aan uitdagingen voor het pre-seizoen van Battlefield 2042 gevonden. Aangezien die sinds de lancering van de game beschikbaar zijn, zou het dus logisch zijn dat het eerste seizoen in maart van start gaat.

Lees verder

Battlefield 2042

Modder voegt werkend metrosysteem toe aan Cyberpunk 2077

De modder keanuWheeze heeft een werkend metrosysteem aan Cyberpunk 2077 toegevoegd.

Met deze mod kunnen spelers een bovengrondse metro gebruiken om snel naar verschillende locaties in de game te reizen. Daarbij kan men tijdens het ritje naar buiten kijken om zo Night City te aanschouwen.

Lees verder

Cyberpunk 2077

Vijf nieuwe screenshots van Horizon Forbidden West tonen begingebied

Er zijn vijf nieuwe screenshots uitgebracht van Horizon Forbidden West die het begingebied van de game tonen.

De screenshots zijn uitgebracht door Game Informer, die een exclusieve feature rondom het spel hebben in hun nieuwste nummer. De screenshots tonen een gebied genaamd de Daunt, dat aan het oosten van Sundom ligt. In dit gebied leren spelers vooral de nieuwe gameplay van het spel kennen voordat ze met hoofdpersonage Aloy naar het 'Forbidden West' trekken.

Lees verder

Horizon Forbidden West

Embracer Group koopt comicuitgever Dark Horse Media

Embracer Group heeft Dark Horse Media, een grote uitgever van comics, opgekocht.

Embracer Group krijgt daarmee de meer dan driehonderd IP's van het bedrijf in handen. Dark Horse is een van de grootste Amerikaanse comicuitgevers en is eigenaar van merken als The Mask, Time Cop en Ghost. Ook geeft het comics gebaseerd op Star Wars, Stranger Things en The Witcher uit. Onder de film- en tv-productietak heeft het series en films als Hellboy en The Umbrella Academy uitgebracht.

Lees verder

Dark Horse

Assassin's Creed-concerten met orkestmuziek aangekondigd

In 2022 en 2023 worden er live concerten rondom Assassin's Creed weggegeven.

Het concert combineert live muziek gemaakt door een orkest met HD-videobeelden en allerlei licht- en geluidseffecten. Dit moet resulteren in 'Assassin's Creed Symphonic Adventure'.

Lees verder

Assassins Creed Valhalla

Assassin's Creed Origins krijgt mogelijk ondersteuning voor 60 frames per seconde

Dat meldt het officiële Twitter-kanaal ter ere van Assassin's Creed Day. Vermoedelijk gaat het om een update voor de PlayStation 5- en Xbox Series X- en S-versie van de game. Het meest recente deel, Assassin's Creed Valhalla, beschikt ook over een prestatiemodus die zestig frames per seconde beoogt.

Assassin's Creed Origins verscheen in 2017 voor Playstation 4, Xbox One en pc en speelt zich af in Egypte. Het betrof de eerste 'actie-rpg' in de reeks en ontving twee uitbreidingen: The Hidden Ones en The Curse of the Pharaohs.

Lees verder

 

Nieuwe trailer van Uncharted-film uitgebracht

De trailer, die hieronder te zien is, duurt meer dan twee minuten en volgt de eerste trailer die in oktober uitkwam op.

De Uncharted-film verschijnt op 18 februari 2022 in de bioscoop. De film draait om de schat van Ferdinand Magellaan, een Portugese wereldreiziger. De film wordt gemaakt door Colombia Pictures, in samenwerking met Sony Pictures Entertainment, PlayStation Productions en game-ontwikkelaar Naughty Dog. 

Lees verder

Uncharted

'Zelda: Breath of the Wild 2 verschijnt in november 2022'

Volgens een IGN-journalist zou het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild wel eens in of rond november 2022 uit kunnen komen.

Dat meldt Peer Schneider, de medeoprichter van IGN, in een recente aflevering van de IGN-podcast. Daarin wordt gepraat over het gebrek aan openwereldgames op de Nintendo Switch, waarna Schneider claimt: "Dat verandert komende november waarschijnlijk wanneer we Breath of the Wild 2 spelen."

Lees verder

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Tesla blokkeert binnenkort het spelen van games in rijdende auto's

Het is als passagier binnenkort niet meer mogelijk om games te spelen in een Tesla terwijl de auto rijdt. Dat kondigt het bedrijf aan.

De wijziging wordt doorgevoerd na een onderzoek van de Amerikaanse National Traffic Safety Administration, dat concludeert dat het risico op een ongeluk door afleiding te groot is. Daarmee moet de zogenaamde Passenger Play-optie worden verwijderd middels een update.

Lees verder

Tesla

Nieuwe artwork van omgeving in Starfield getoond

Het bedrijf plaatste de artwork op Twitter. In de illustratie is een dichtbegroeide jungle te zijn met daarin wat lijkt op een astronaut die rondloopt. De artwork is hieronder te zien.

Vooralsnog heeft Bethesda op één teaser gemaakt met de in-game engine na alleen maar artwork van Starfield uitgebracht. Ook brengt het bedrijf zo nu en dan developer diaries van de game uit. In de zomer van 2022 gaat het bedrijf zover bekend uitgebreidere beelden van het spel tonen.

Lees verder

Starfield

Gran Turismo 7 bevat meer dan negentig circuit-layouts

Er zijn meer details over de inhoud van Gran Turismo 7 naar buiten gekomen. Zo bevat het spel meer dan negentig circuit-layouts om over te racen.

Dat blijkt uit een flyer van de game die in Japanse winkels is uitgedeeld. Het gaat in ieder geval om "meer dan negentig layouts". Bekende circuits als Le Mans en Nürburgring worden genoemd, alsmede het fictionele Trail Mountain.

Lees verder

Gran Turismo 7
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou