High-tech mondmasker van Razer verschijnt in Q4 van 2021

High-tech mondmasker van Razer verschijnt in Q4 van 2021

Project Hazel, het high-tech mondmasker van Razer, staat klaarblijkelijk op de planning voor het vierde kwartaal van 2021. Het apparaat werd begin dit jaar als conceptproduct onthuld op href="https://gamer.nl/artikelen/hardware-update/ces-2021rtx-3000-en-ryzen-5000-gaan-mobiel/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">CES 2021</a>, maar lijkt inmiddels daadwerkelijk richting massaproductie te gaan.

Veel van Razers grootse CES-concepten zijn vooral 'voor de show' — en zo dacht men ook over Project Hazel. De onthulling van het idee was in januari dit jaar bijzonder gepast, maar het droop ook van Razers overtreffende trap. Het masker was niet alleen slim en steriel; het is ook rijk in ingebouwde microfoons, luidsprekers en, hoe kon het ook anders, rgb-verlichting. 

In het geval van Project Hazel onderstreepte Razer-voorzitter Min-Liang Tan bijna twee maanden later dat de fabrikant het project alsnog tot productie wilde brengen. Destijds werd er nog niet gesproken over prijzen of verschijningsdata. 

Foto van twee dames, beide met het Project Hazel-mondmasker van Razer op.

Inmiddels lijkt er schot in de zaak te zitten. Op Twitter tipt Razer op een nieuwsbrief, die geïnteresseerden op de hoogte houdt van waar en wanneer de Hazel-maskers te verkrijgen zijn. Een prijsindicatie blijft voorlopig alsnog uit, maar de berichtgeving spreekt wel duidelijk over een lancering in het vierde kwartaal van dit jaar.

De vernieuwde Project Hazel-webpagina vertoont wel wat opmerkelijke aanpassingen. Nog altijd belooft het mondmasker zaken als luchtverversing naar N95-standaard, stemversterking en rgb-verlichting, maar veel van het oorspronkelijke design is nu voorzien van een 'Concept Only'-label. Het lijkt erop dat Razer voor de massaproductie alsnog wat ingrepen heeft moeten doen.

Het nieuwere beeldmateriaal toont daarnaast ook geen nieuwe weergave van de opbergdoos voor Project Hazel. Aanvankelijk zou deze koffer het Razer-mondmasker draadloos opladen en steriliseren met uv-licht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beetje laat niet ? :-)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Klaar voor die vierde golf

0
test

@Ziminar misschien wel leuk voor in de discotheek of kroeg

0
test

@GoofyZ3 Hmmmm...denk niet dat het iets is voor een kroeg. :P Drinken gaat een beetje moeilijk met dat ding. XD

0

Aanbevolen voor jou