Hete Import Nachten | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Een sfeerimpre ie schrijven over de AutoRAI komt neer op het sommeren van de verschillende automerken die aanwezig waren, vertellen dat de bitterballen langer in de frituur gedompeld hadden mogen worden en opmerken dat de persdame van Opel een leuke rok aan had. Een sfeerimpre ie over de Hot Import Nights schrijven vereist echter een totaal ander vocabulaire. Ik ga een poging wagen, want naast de uitgebreide preview over Juiced 2, de game waarvoor we de Hot Import Nights in San Diego bezochten, ben ik jullie verschuldigd iets te schrijven over de sfeer waarin de game gepresenteerd werd.

Allereerst een schokkende constatering: The Fast and the Furious is echt. Zelf had ik nooit gedacht dat de cultuur die in de intellectueel lege films neergezet wordt ook maar enige vorm van fictie kent, maar het is toch waar. Er bestaan Aziaten die hun zonnebril op hun voorhoofd dragen, uren poetsen aan hun roze bolide en met twee bloedje lekkere dames rond hun auto hangen. Ik, als nuchtere Hollander die rustig in een Ford Mondeo stationwagen cruiset, had never nooit gedacht dat dit in de verste verte waar kon zijn. Dat de overdreven acterende figuren uit The Fast and the Furious ook maar íets van doen hadden met de realiteit. Maar staande op de Hot Import Nights bleek het niet om één schamel gevalletje te gaan, maar om tientallen wagens, met twintigtallen chicks nog meer liters poetsolie.

Toen we aankwamen op de Hot Import Nights was het nog licht en werkte de opbouwploeg nog aan het neerzetten van het gehele evenement. Beetje bij beetje reden de gruwelijk gepimpte wagens het grote parkeerterrein op (want daar leek de plek toch echt op: één grote parkeerplaats) en kreeg de show steeds meer gestalte. Ondertu en werden wij als gamepers in een tent gestopt om Juiced 2 te bekijken, waarover je meer kunt lezen in deze preview. Nadat we de game gespeeld hadden, werden we uitgenodigd om mee te lopen naar een grote rond 'circuit'. Ja, tu en aanhalingstekens, want het circuit bevatte geen bochten, maar bestond uit één groot stuk asfalt, waar een paar seconden later enkele auto's een potje gingen driften.

De driftende wagens zorgden voor een gigantische lading aan luchtvervuilende stoffen, die rechtstreeks onze kant op geblazen werden. Ademhalen werd problematisch en talloze filmploegen meldden later dat de lens vol met verbrand rubber zat. Zelf kon ik later op het toilet de zwarte zooi van m'n gezicht schrapen, maar dat het supervet was (de combinatie van de snelheid, de precisie waarmee gereden wordt en het geluid is overweldigend) staat vast. Bekijk de driftende bolides zelf in onderstaand filmpje.

Na een kijkje genomen te hebben bij het driften werden we via stuntende motorrijders naar een ander circuit geleid, waar we zelf in Japanse bakken mochten stappen om een rondje te rijden. Stomme ik was echter zijn rijbewijs vanuit het hotel vergeten, waardoor dat er niet inzat. Ik besloot me terug te trekken in het pershok, de game nog wat beter te spelen, een hapje te eten en me klaar te maken voor het echte spektakel: de avond.

De stuntende motorrijders en het circuit

In de donkerte kwam het evenement namelijk pas echt tot leven. De neonlichten gingen aan, nóg meer chicks verzamelden zich op het terrein en her en der braken feesten los. Allereerst was er een bikini contest met meer neptieten, -billen, -gezichten en al het andere dat nep kan zijn, dan ik ooit in m'n leven gezien heb. Voor het podium ging heel het Hot Import Nights-publiek los, met luide geyeah's en gebooh's voor de dames. Dames die je normaal als een giga lekkere vlam zou zien werden door het publiek zonder pardon weggewuifd, om plaats te maken voor de dames met huge knockers en billen waar je enkel van kunt dromen. Zelfs een nog geen veertien jaar oude jongen stond naast mij heftig mee te schreeuwen. Hoewel hij amper over de mensenma a heen kon kijken, had hij z'n mening al klaar over al het vrouwelijk wild dat over het podium dartelde. Illusies werden voor één avond werkelijkheid.

Een laatste wandeling over het terrein voordat we terug de bus in stapten richting het hotel (om te slapen natuurlijk..) leverde nog een aantal aardige kiekjes op van de aanwezige dame's. Heel porno-Amerika was voor mijn gevoel afgereisd naar San Diego, want de linker dame op onderstaande foto symboliseert het type chick dat op de Hot Import Nights aanwezig was in optima forma.

Al met al heb ik m'n ogen uitgekeken en me verbaasd over de mensen, de aankleding en alles wat er op dit evenement te beleven viel. Ter afsluiting nog wat 'screenshots' van Juiced 2....


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou