Halo ³ Dont Hype.. | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ik ga geen intro geven over Halo 1,2 of 3. We weten nou wel hoe Halo 1 & 2 waren en van Halo 3 hebben we ook al veel informatie verkregen. Het is nu nog 10 dagen wachten en dan kunnen we Halo 3 kopen. In dit artikel zal ik enigzins ingaan op de minpunten van Halo in het algemeen om een teleurstelling voor jezelf te voorkomen.

Herhalende omgevingen

Bij Halo 1 liep ik door gangen en dan wist ik niet of ik er al geweest was .. of niet ? Wat ik dan uiteindelijk maar deed was dat ik keek of er al lijken lagen of niet. Op die manier bepaalde ik mijn positie. De herhalende omgevingen in Halo 1 en in veel mindere mate in Halo 2 waren voor mij soms toch wat frustrerend.

Dual wield

Ik heb een hekel aan dual wield, ik moet zeggen dat ik niet weet of het in Halo 3 komt maar ik wil het gewoon niet, netzoals dat ik de aliën wapens ook niet leuk vind.

kinderen bij de MP

Join je een online game van Halo 2 en dan stikt het van de kut koters, lopen maar te schreeuwen enzo en gewoon dom te doen. Vind ik niet leuk.

Het gebrek aan (eind)bazen, Halo 1 & 2 hadden veel tegenstanders maar ik zou ook wat vaker een eindbaas willen zien. Als dat niet in Halo 3 is, als je niet met z'n 4 'n op 1 monster kan jagen dan vind ik dat toch wel jammer en en en en en .......

Tja ik doe mijn best om minpunten te vinden, maar de kern van mijn bericht is gewoon dat het een spel is en de 3de in een reeks, we kennen de halo serie , en ja hij is erg goed maar verwacht geen baanbrekende dingen. Hype de game niet teveel voor jezelf en zie het gewoon als een topgame die over 10 dagen komt en niet als iets revolutionairs.

Zelf kijk ik dan ook geen trailers/ screenshots ingame filmpjes, halo 3 moet een verra ing blijven !

Maar als halo 3 uit is moet je me maar toevoegen op Xbox live ;)

MetalSonicNL !


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou