Halo 3 Het kan wat worden ! | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Halo 1 was de game voor mij om een xbox in huis te halen, een lekkere arcade shooter met goede grahix, een uitgebalanceerde gameplay en geen rare fratsen. En dan kon ik het ook nog eens met een vriend van me in co-op spelen. In de co-op hebben we zeker 50 + uren gestoken, het samenwerken is gewoon ontzettend leuk. En er zijn al zoveel games waarbij je death match speelt of in elkgeval, waarbij je vooral op elkaar schiet en niet de mogelijkheid hebt om samen een campaign te doorlopen.

Halo 2 Het vervolg, ik keek er al maanden naar uit, het zou grootst worden, het zou vet worden en ja het viel uiteindelijk wat tegen. De alien levels waren niet leuk en ik was ook geen grote fan van het dual weapon systeem. Het co-oppen was opzich wel leuk daar niet van. Maar de laatste 5 levels voelden erg snel afgemaakt aan.

Halo 3 : Datgene dat ik ook voor Gears of War wilde, 4 player co-op via system link. Het was niet in Gears of War maar het komt wel in Halo 3 en dat vind ik super. Het zal het spel niet hypen maar het spel komt toch steeds en steeds meer iets hoger in mijn "must buy in the future list" lijstje. 4 player co-op kan gewoon erg leuk zijn. Vooral via system link , je bespreekt je taktieken en voert ze uit.

MetalSonic en Supreme Phoenix via de rechterflank, Eric provides sniper cover en Lequero gaat voor de frontale aanval met zijn shotgun. ( Achja iemand moet de kogels opvangen hé ;) ) . Dit kan gewoon erg leuk worden, en 4 player co-op is opzich ook weer niet zo revolutionair. In Rainbow Six kon je ook al met z'n 4 'n de mi ies afwerken en dat werkte erg goed.

Tot slot zal dit spel de clan ( een offline gamers groepje van 5 man ) ook goed doen ! , eindelijk weer eens Teamwork. Voor informatie over Guillotine Warriors moet je me maar PM'n :) .

Halo 3 ! Here i come :D, oh en ik hoop wel dat ik dan een goede x360 heb, mijn 3de x360 kan volgende week binnenkomen :)


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou