GTA Online krijgt later dit jaar 'grootste update ooit'

GTA Online krijgt later dit jaar 'grootste update ooit'

GTA Online krijgt later dit jaar de grootste update ooit. Dat meldt Rockstar Games in een href="https://www.rockstargames.com/newswire/article/61639/GTA-Online-and-Red-Dead-Online-Updates-Coming-Soon?" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

Rockstar geeft weinig weg over de update, maar meldt in ieder geval dat het een nieuwe versie van Heists bevat die op een 'totaal nieuwe locatie' plaatsvinden. GTA Online-spelers kunnen in de zomereerst nog een andere update voor de game met een 'diverse mix' van nieuwe content verwachten.

Ook Red Dead Online krijgt nieuwe content. Aankomende dinsdag krijgt de game een grote update met een nieuwe Frontier Pursuit en een nieuwe rol die draait om naturalisme. Verder voegt de update een nieuwe Outlaw Pass en features 'waar de community om heeft gevraagd toe aan Red Dead Online.

Eerder kondigde Rockstar aan dat GTA 5 en GTA Online naar de PlayStation 5 komen. Ook wordt GTA Online drie maanden na lancering gratis speelbaar als een op zichzelf staande game.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Spannend! Zou er dan toch geen GTA6 komen? Maar gewoon nieuwe gebieden die toegevoegd worden en grafische upgrades? Bij Burnout Paradise werkte dat ook heel goed. Daar kwam op een gegeven moment een heel gebied erbij die je met een brug kon bereiken. Erg benieuwd welke kant dit opgaat.

0

@MARQ242 dat mag ik tog niet hopen. Dat spel is gemaakt met de PS3 in gedachten we zijn nu bij de ps5. Dat spel is al zo uitgemolken en de microtransactions zijn niet normaal meer. En de community is super toxic dus ik hoop dat ze iets nieuws gaan maken want die GTA 5 kan echt niet meer.

0

@rpenning ik denk niet dat het speciaal voor ps3 gemaakt is... PC en xbox360/one werkt het spel ook gewoon perfect.

0
test

@rpenning Uitmelken is wanneer ze er geld voor vragen en dat doen ze hier niet. Ja je KAN Shark cards kopen maar er zijn continue events waarmee je extra rp en geld verdient dus dat is niet eens nodig. De community is wel toxic ja maar dat is ook te omzeilen.

0

Een grafische update zou wel mooi zijn!

0

Aanbevolen voor jou