Grote PR-namen Nintendo houden het voor gezien | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Nu dat de juni-deadlines voor Nintendo of America achter de rug zijn, zijn de gevolgen van Nintendo's Sales en Marketing verhuizing uitgelekt. En die gevolgen zijn absoluut niet mals; er wordt geschat dat 90% van de hele afdeling heeft besloten niet van Seattle naar San Francisco of New York te verhuizen, waarmee ze in feite hun ontslag bij Nintendo hebben ingediend.

Onder de medewerkers die hun biezen gaan pakken bevinden zich ook drie zeer prominente gezichten. Beth Llewelyn (Senior Director of Public Relations), Perrin Kaplan (Vice President Marketing and Corporate Affairs) en George Harrison (Senior Vice President Marketing and Corporate Communications) houden het na jaren trouwe dienst voor gezien. Wanneer het drietal het bedrijf daadwerkelijk zal verlaten is nog niet bekend, maar waarschijnlijk blijven ze bij Nintendo of America tot na de E3.

George Harrison

Dit betekent dus een flinke slag voor de marketingtop van Nintendo. De twee grote namen die voorlopig nog wel bij de gamesontwikkelaar aanblijven zijn Tatsumi Kimishima (Chairman en CEO) en Reggie Fils-Aime (President en COO), hoewel het niet bekend is naar welke stad ze verhuizen.

Naar verwachting zal Nintendo of America op korte termijn een officiële verklaring afleggen.

Perrin Kaplan


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou