Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare krijgt 38 extra maps

Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare krijgt 38 extra maps

Op Reddit is een href="https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/dqgzml/38_upcoming_multiplayer_maps_in_modern_warfare/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">overzicht </a>opgedoken met nog te verschijnen Call of Duty: Modern Warfare-maps. Het hier om maar liefst 38 gelekte multiplayer-maps.

De lek is echter nog niet bevestigd door de ontwikkelaar. Dataminers hebben dit overzicht in de bestanden van de first person shooter gevonden. Het gaat hier om zowel nieuwe, als oude Call of Duty-maps.

Volgens de dataminers worden de volgende maps in de toekomst aan de game toegevoegd: Cage, Cargo, Hook, Aniyah Tac, Crash, Dam, Krovnik, Farmland, Gulag, Hospital, Layover, Lowline, Lumber, Malyshev, Milbase, Oasis, Port, Prison, Rivne, Shipment, Slums, Stadium, Sub Base, Super, Urzikstan, Torez, Transit, TV Station, Faridah, Rust, Takedown, Borderline, Smetna Farms, Gun Course, en Marksman Range.

In deze lijst zien we een aantal bekende namen zoals Rust en Shipment. Dit zijn drie ongekend populaire levels uit de geschiedenis van Modern Warfare en de mogelijkheid op een terugkeer van deze maps klinkt vrij aannemelijk.

Zoals gezegd is er nog geen uitsluitsel over de juistheid van het gelekte overzicht, maar als er inderdaad nog 38 extra maps verschijnen, gebeurt dit waarschijnlijk niet allemaal in één jaar. Hier kunnen we uit opmaken dat Infinity Ward en Activision van plan zijn de game lange tijd te blijven bijwerken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Cool

0
test

@JointCh1L Ligt eraan wat de Maps bij elkaar gaan kosten. Ik gok een eurootje of 120.

0
test

@XtraLinkUK @The soy sauce Er is meerdere keren aangegeven door Infinity Ward dat DLC mappen gratis zullen zijn. Als zij dit niet handhaven kunnen ze een enorme shitstorm verwachten van de community, want zo goed wordt de game ook niet ontvangen. Tuurlijk het bedrijf werkt voor het oh zo gierige Activision, maar blijkbaar willen de hoge heren bij Activision van hun slechte naam af ''Microtrans-Activision'' eerst zien en dan geloven natuurlijk. Overigens zaten er 18 mappen in de game bij release, maar zijn ze dusdanig opgesplitst dat het heel erg karig lijkt, 2 Groundwar mappen (32v32), 6 gunfight mappen (2v2), de 10 andere mappen zijn verdeeld over 6v6 & 10v10. @gamernl Ik snap niet zo goed waarom dit nieuws nu pas gepost wordt? Dit was 3/4 dagen geleden al bekend. Slums is trouwens een Treyarch map, en de 3 studios die elk jaar een cod maken gebruiken nooit elkaars mappen, dit is waarschijnlijk gewoon een nieuwe map met de naam Slums.

0
test

38 maps? Dat wordt flink geld neertellen jongens. Blijf er bij dat een multiplayer shooter vanaf release een pak of 20 maps moet hebben.

0

Aanbevolen voor jou