Vijf cosmetische dlc-pakketten voor Borderlands 3 onthuld

Vijf cosmetische dlc-pakketten voor Borderlands 3 onthuld

Gearbox heeft de eerste dlc-set van Borderlands 3 onthuld. Deze uitbreidingen kunnen nog voor het Halloween-evenement Bloody Harvest worden verkregen.

De populaire lootshooter viert aan het einde van deze maand Halloween met een speciaal spookachtig evenement. Maar voordat dit evenement van start gaat, kunnen spelers al een aantal betaalde cosmetische uitbreidingen kopen voor hun Vault Hunters.

Elk pakket gaat ongeveer drie euro kosten. Een groot deel van de inhoud was al beschikbaar voor Borderlands 3-spelers met de Deluxe-versie. De pakketten kunnen gekocht worden in de Microsoft Store, PSN Store en de Epic Games Store. Er zijn vijf verschillende pakketten te koop; het Toy Box Weapon-pakket, het Gearbox Costemetic-pakket, het Retro Cosmetic-pakket, het Gold Weapons-pakket en tot slot het Neon Cosmetic-pakket.

Gearbox heeft eerder al aangekondigd dat er nog veel meer Borderlands 3-uitbreidingen verschijnen in de toekomst. Zo gaf de uitgever aan dat het verhaal van Borderlands 3 nog wordt uitgebreid en dat de game zorgvuldig wordt bijgehouden wat foutjes en verbeteringen betreft.

Watch on YouTube

Borderlands 3 is reeds verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zojuist op de psn store gekeken, maar ze zijn toch echt 5 piek per stuk.

0
test

Laat het melken beginnen!

0

Aanbevolen voor jou