Gamer.nl zoekt nieuwe redactieleden! | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Altijd al willen werken voor het grootste online gamemagazine van Nederland? Grijp dan nu je kans, want Gamer.nl is op zoek naar nieuwe, gemotiveerde redactieleden met een pa ie voor games, een vlotte pen en een kritische kijk op games en de game-industrie.Taakbeschrijving

Als redactielid is het je taak om te zorgen dat Gamer.nl elke dag is gevuld met de heetste nieuwtjes, reviews, previews en achtergrondartikelen. Dit werk kun je gewoon thuis doen, vanachter je eigen computer. Je surft het web over op zoek naar de meest intere ante, nuttige of grappige nieuwtjes en post deze op Gamer.nl voorzien van een informatief, zelfgeschreven verhaaltje. Tevens zullen er regelmatig recensie- en previewexemplaren van games naar je opgestuurd worden. Ook wordt verwacht dat je van tijd tot tijd uit eigen initiatief artikelen zult schrijven, zoals een hands-off preview waarbij je je artikel baseert op informatie over de game op internet, een column waarin je je mening mag ventileren over van alles dat met games te maken heeft, of een achtergrondartikel over een bepaalde trend in de game-industrie. Ten slotte komt er twee keer per jaar Gamer Magazine uit (geheel door de Gamer.nl-redactie geschreven) en help je mee bij het organiseren van Games in Concert.

Beloning

Het werk is geheel vrijwillig, maar je zult wel regelmatig beloond worden met de nieuwste games (die je mag houden) en van tijd tot tijd spellen mogen spelen (onder andere op persevenementen), maanden voordat ze in de winkels liggen. Daarnaast maak je deel uit van een enthousiast team en is het schrijfwerk dat je voor Gamer.nl verricht ook prima op je cv te plaatsen. En het feit dat duizenden mensen je werk lezen en ervan genieten, is ook al een beloning op zich!

Eisen

Om redactielid te kunnen worden, dien je aan de volgende eisen te voldoen:

Je bent minstens 16 jaar oudJe bezit parate kennis van games en de game-industrieJe hebt intere e en ervaring met verschillende genres (óf je bent juist zeer gespecialiseerd in een specifieke tak van games)Je bent in staat ongeveer één uur per dag aan Gamer.nl te bestedenJe beheerst de Nederlandse taal en bezit een vlotte schrijfstijlWanneer je meerdere gameplatformen bezit is dit een préPré: hoewel op zich iedereen welkom is, zijn we specifiek nog op zoek naar simulatieliefhebbers of mensen met een stevige pc en een voorliefde voor RTS-games

Solliciteren

Voldoe je aan de eisen en zie je het wel zitten om deel uit de maken van onze redactie, meld je dan aan! Je zult hier echter wel iets voor moeten doen, want om je kwaliteiten te kunnen beoordelen dien een preview of review te schrijven waar we je kwaliteiten op kunnen beoordelen.

Voor de preview of review mag je zelf een game kiezen. Let bij het schrijven van het artikel op de stijl die gebruikt wordt op Gamer.nl. Geen ellenlange verhalen over je beleveni en in de vorige games uit de serie dus, maar een leuk, intere ant en vermakelijk stuk waaruit iedereen de informatie (als je kiest voor de preview) en je mening (als je kiest voor de review) kan halen.

Het artikel dat je schrijft (zijnde een preview of een review) mag maximaal 900 woorden bevatten. OpsturenHet opsturen van je preview of review doe je via de mail. Je stuurt naast je artikel ook een kleine introductie van jezelf (met daarin onder andere waar je woont, hoe oud je bent, wat je dagelijks doet, de platformen die je bezit en je favoriete genres) naar jaap@gamer.nl. Je kunt je nieuwtje en preview in .doc, .pdf of .rtf formaat opsturen. Geen artikel in het mailtje zelf dus, aparte files in de bijlage gaarne.Hopelijk mogen we binnenkort een aantal gemotiveerde nieuwe redactieleden verwelkomen, die er samen met de huidige redactie voor zullen zorgen dat Gamer.nl ook in de toekomst nog steeds dé bron voor het dagelijkse gamenieuws zal zijn.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou