Gamer.nl Video: Xyanide Resurrection Interviews | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Als ouders van nu denken dat het lastig is om kinderen in bedwang te houden, dan kennen ze de negen-jarige Aguira nog niet. Deze jongedame weet maar van geen ophouden. Hoewel haar ouders alles hebben geprobeerd, van de gehele Dr. Spock boekenreeks tot  de Babyfluisteraar,  niets weerhield haar ervan om  toch door te gaan met het  vernietigen van werelden, het plegen van genocide op grote schaal  en het stelen van snoep uit haar moeder's snoeptrommel. En daarom zat er maar één ding op. Abortus met terugwerkende kracht! Helaas gaat er iets mis, waardoor de kleine belhamel fenomenale krachten verwerft en de mogelijkheid krijgt om een blik kontenschop open te trekken tegen iedereen die haar in de weg zit.

Playlogic brengt ons de shoot-em-up Xyanide Resurrection, het vervolg op de nooit in Nederland verschenen Xbox game Xyanide. De speler is Executioner Drake en verantwoordelijk voor de terechtstelling van Aguira. Omdat zij de mogelijkheid heeft om on-the-fly allerlei werelden en wezens op te roepen zal de speler zijn uiterste best moeten doen om zijn Fighter veilig tu en alle vijandelijke projectielen door te loodsen om  Aguira uiteindelijk een flink pak billenkoek te geven.

Bekijk de onderstaande video voor een uitgebreide uitleg over het verhaal, de concept-art en de techniek achter Xyanide Resurrection voor de PSP.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou