Gamer.nl-redacteur Ronn Perdok neemt afscheid | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Na zich ruim vier jaar met hart en ziel te hebben ingezet voor Gamer.nl, heeft redacteur Ronn Perdok besloten zijn werkzaamheden neer te leggen. Ronn kwam in juni 2003 bij Gamer.nl en heeft ons sindsdien met meer dan duizend nieuwtjes, reviews en previews verblijd. Het begon allemaal met dit nieuwtje over Metal Gear Solid: The Twin Snakes en eindigde met de review van Metroid Prime: Corruption.

Wij willen Ronn bedanken voor de jarenlange trouwe inzet als redacteur en eind-redacteur en wensen hem veel succes en plezier bij zijn toekomstige activiteiten. Hij zal vast nog eens zijn gezicht laten zien in het reactiegedeelte van deze site en op het forum.

Afsluitend laten we Ronn zelf nog even aan het woord, kort en bondig zoals we dat van hem gewend zijn:

"Ik moet zeggen, het is een mooie en leerzame tijd geweest bij Gamer. Ik heb verscheidene crewleden zien komen en gaan in de afgelopen jaren en met iedereen altijd leuk kunnen samenwerken. Allemaal prima lui al zeg ik het zelf. De crewmeetings zal ik nooit vergeten, die waren stuk voor stuk memorabel. SingStar, Mashed, de review van Hour of Victory, het waren allemaal schitterende momenten.

Op de frontpage en op het forum zijn er in de loop der jaren veel zaken veranderd. In 2003 was Gamer een hele andere site dan het nu is en ik heb een merkbare groei meegemaakt. Vooral de overstap naar V4 zal me altijd heugen. Nog aardig wat kinderziektes in het begin, maar het was meteen al duidelijk dat dit een veelbelovend concept was wat ook nu nog gestaag groeit en verbeterd wordt. Er is nu zelfs een geslaagd blaadje op de markt gebracht, hulde daarvoor!

Persoonlijke hoogtepunten uit mijn tijd bij Gamer waren toch wel de jaarlijkse verzorging van de E3, de perstrip van God of War II in Athene, Games in Concert vorig jaar en de recente trip naar Leipzig voor de Games Convention. Dan besef je altijd weer even waarvoor je het ook allemaal nog maar doet en wat deze hobby mede zo leuk maakt.

Ik hoop dat ik iedereen van de community in de loop der jaren voldoende heb kunnen vermaken én informeren met mijn bijdrage qua nieuwtjes, previews en reviews. Daar was het uiteindelijk toch allemaal om te doen. Ik heb er in ieder geval veel plezier van gehad en het is absoluut een ervaring geweest die ik niet had willen mi en.

Al met al is het een combinatie geweest van een aangename crew en een gepa ioneerde community wat me altijd danig wist te stimuleren als crewlid. Hartelijk dank allemaal!"


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou