Filmpje en screenshots van spionage-MMO The Agency | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Sony Online Entertainment heeft vandaag zijn nieuwe Ma ively Mulitplayer Online-game The Agency uit de doeken gedaan. Het spel wordt ontwikkeld voor Playstation 3 en PC en zal ergens ná 2007 op de markt komen, dus op zijn vroegst in 2008.

In The Agency staat de wereld van spionnen en huurlingen, vertegenwoordigd in de agencies UNITE en ParaGON, centraal. Je kunt je bij één van beide facties aansluiten en naarmate je mi ies volbrengt, stijg je op de interne ladder. Nieuwe wapens en gadgets bepalen de mogelijkheden van je personage en dus niet je ervaringspunten zoals we dat van de meeste MMO's gewend zijn.

The Agency is een actiegerichte game met een lage instapdrempel, je zult in tegenstelling tot de MMO's vrijwel direct aan de actie deel kunnen nemen. In The Agency sta je er niet alleen voor. Niet alleen kun je met andere spelers samenwerken om mi ies te voltooien, ook kun je 'Operatives' aannemen. Deze NPC's zullen voor jou klusjes opknappen en zijn uit de wi elen met andere spelers, alsof het gewone voorwerpen zijn. Bekijk hieronder een Behind the Scenes-filmpje van The Agency waarin de makers vertellen hoe het idee achter het spel tot stand is gekomen. Mét heel wat ingame beelden natuurlijk!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou