Eye of Judgement zal bijna €100 gaan kosten | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vandaag kregen we in Antwerpen de kans om de unieke trading card-game Eye of Judgement van Sony aan de tand te voelen. Deze innovatieve game maakt gebruik van een speciale camera die de fysieke kaarten op het speelveld via de PS3 omtovert in imposante monsters. In Antwerpen kregen we ook te weten wat de uiteindelijke prijs voor Eye of Judgement zal worden.

Het spel zal voor €99,95 over de toonbank gaan. Voor die prijs krijg je echter wel een totaalpakket, met naast de game ook nog de volgende toebehoren:

De Playstation Eye, de opvolger van de EyeToy-Camera voor de Playstation 3.Standaard waar je de camera in kunt klemmen zodat deze zich precies op de juiste hoogte boven het speelveld bevindt.Speelmat waarmee je de kaarten eenvoudig op de juiste plek kunt positioneren.De Basi et met genoeg kaarten voor twee spelers om decks uit samen te stellen.Booster pack met acht willekeurige kaarten.Opvallend is trouwens dat Amerikaanse retailers, zoals Amazon.com, een prijs van $59,95 hanteren, aanzienlijk minder dan de Europese prijs die Sony heeft opgegeven. Het is echter onbekend of de Amerikanen voor die prijs precies dezelfde content krijgen als wij in Europa.

Lees binnenkort meer over Eye of Judgement op Gamer.nl!

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou