Eerste ingame screenshots van Fallout 3 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Blijkbaar is vandaag het embargo op Fallout 3 verlopen, want diverse websites hebben een preview van Bethesda's nieuwe, post-apocalyptische RPG online gezet. Zoals al bekend was heeft Bethesda de overstap gemaakt van een isometrisch standpunt naar een eerste persoonsperspectief. Ook op andere punten heeft het spel een typische Bethesda-behandeling gekregen. Zo is de uitgestrekte spelwereld, gesitueerd rond een verwoest Washington D.C., vrij toegankelijk en biedt het meerdere verhaallijnen en eindes.

Het S.P.E.C.I.A.L. systeem van Fallout is echter wel behouden gebleven en voor het gevechtsysteem heeft men gekozen voor een mix tu en real-time en turn-based, om zo de fans van de serie alsmede Bethesda-fans tegemoet te komen. Hoewel het spel in principe prima toegankelijk is voor mensen die niet bekend zijn met het Fallout-universum, zijn er wel tal van verwijzingen waardoor het een meerwaarde is wanneer je eerdere Fallout-games gespeeld hebt.

De verschillende previews gaan gepaard met de eerste ingame screenshots van het spel, allemaal dezelfde overigens die je ook hieronder en hierboven kunt bekijken. Previews zijn onder andere te vinden bij Eurogamer, Worthplaying en GameSpot. Het spel verkeert overigens nog in een vrij vroege fase qua ontwikkeling, de release staat pas gepland voor de herfst van 2008!

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou