Eerste flarden info en screens van Dynasty Warriors DS | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Rond het einde van de grote vakantie zullen DS-bezitters aan de slag kunnen gaan met Dynasty Warriors DS Figter's Battle , een spel waarin spelers de taak krijgen om het rijk China oppermachtig te maken. Dat doe je echter niet door a la Sim City pagoda's en tempels te bouwen, maar door veldslagen uit te vechten. In Dynasty Warriors DS zullen we drie verschillende vechtersbazen onder de knoppen krijgen, zijnde The Phoenix, The Dragon en The Chimera die elk natuurlijk hun eigen sterken en zwakten hebben.

Speciaal aan deze DS-game is dat er een kaartensysteem in de gameplay verwerkt zal zitten. Zo is het mogelijk om tijdens een gevecht kaarten in te zetten die je meer aanvalskracht geven of speciale aanvallen laten uitvoeren. Gaandeweg kom je natuurlijk nog meer variaties binnen het systeem tegen. Als laatste liet ontwikkelaar Koei nog weten dat ze met Dynasty Warriors DS gebruik willen maken van de unieke WiFi-mogelijkheden van de DS in de vorm van een Vesus Mode.

Om jullie een idee te geven hoe het spel er precies zal uitzien plakken we voor de gemakkelijkheid ook even wat screens aan dit nieuwsbericht vast. Voor meer beelden kan je echter nog altijd terecht op de gamepage van het spel.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou