Eerste details van The Sims 3 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Eergisteren werd al melding gemaakt van de teaserwebsite voor The Sims 3, waarop te lezen was dat meer informatie op 19 maart beschikbaar zou komen. Gelukkig hoeven we niet zo lang te wachten, want 1UP heeft alvast de eerste concrete details bekend gemaakt afkomstig uit het magazine Games for Windows, waarin een 12 pagina tellende preview te lezen is.

De grootste aanpa ing in The Sims 3 is dat je huis nu geen apart wereldje is dat los staat van het huis van je buren of de camping waar je gaat camperen. The Sims 3 speelt zich namelijk af in één grote, naadloze wereld, waarin je zo van de stad naar huis loopt of bij de buren op bezoek gaat.

Om ervoor te zorgen dat je ook tijd hebt om eens lekker door het dorp te lopen, is het systeem dat de gemoedstoestand van je Sims bepaalt veel eenvoudiger gemaakt. Je zult nu niet meer afzonderlijk ervoor moeten zorgen dat je blaas, je plezier en je energie op peil zijn, maar er alleen voor hoeven zorgen dat je Sim het naar zijn zin heeft. Het achterliggende systeem wordt nu niet meer als zodanig aan de speler gepresenteerd maar schikt zich veel beter naar de tijdsindeling die je in het spel nodig hebt. Verder is het systeem waarmee je een personage aanmaakt, grondig herzien.

Voor verdere details verwijzen we je door naar het magazine, of zul je toch echt geduld moeten hebben tot 19 maart. Het plaatje op de cover hieronder is trouwens een ingame plaatje uit The Sims 3 en alles wat je erop ziet, maakt deel uit van die ene, naadloze wereld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou