Earth No More, de nieuwste game van 3D Realms* | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het Amerikaanse magazine Game Informer heeft wéér eens een exclusieve scoop binnen weten te halen en wel de nieuwste game van 3D Realms: Earth No More. Het gaat hier niet om een spel dat door 3D Realms zelf wordt ontwikkeld, maar wel onder hun supervisie. Dit deed 3D Realms eerder al met Max Payne van Remedy Entertainment en met Prey van Human Head Studios. Zelf werkt 3D Realms immers nog hard aan Duke Nukem Forever.

Earth No More wordt gemaakt door Recoil Games, een Finse ontwikkelstudio waar onder andere ex-medewerkers van Remedy hun onderdak gevonden hebben. Het spel is een singleplayer actiegame die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. Earth No More staat in de planning voor Xbox 360, Playstation 3 en PC en zal in 2009 verschijnen. Het wordt omschreven als een mix tu en Aliens, War of the World, Terminator, The Thing, 28 Days Later en nog veel meer. Alle vijandigheid die Hollywood ooit geschapen lijkt te hebben, staat blijkbaar op ons te wachten in Earth No More.

We hopen binnenkort meer informatie te hebben omtrent Earth No More, bijvoorbeeld wanneer de editie van Game Informer met het artikel in de winkels ligt. 3D Realms heeft naast Earth No More overigens nóg een aankondiging voor ons in petto binnenkort!

Update: Inmiddels is spelinhoudelijk wat meer bekend over Earth No More. Het spel speelt zich af in een dorpje in het Amerikaanse New England, waar een vreemd gewas opgedoken is dat planten en dieren in zijn omgeving muteert. Het gaat hier niet om een buitenaardse plantensoort, maar ook de wraak van moeder natuur tegen het jarenlange misbruik van de natuur door de mensheid.Je kunt in Earth No More vijf verschillende personages spelen met elk eigen specialiteiten en een eigen reden om zich tegen de gevaarlijke planten te verzetten. Multiplayer zal ook voorzien zijn, zowel coöperatief als tegen elkaar. Daarnaast kan een andere speler de tegenstanders in de singleplayercampagne besturen, vergelijkbaar met The Cro ing. Met dank aan PCGames.de.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou