Duidelijkheid en vaagheid omtrent Star Ocean 4 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vandaag nog lieten we jullie de eerste scans zien van drie nieuwe Star Ocean games, nu al duikt de eerste informatie over één van die titels op, met name Star Ocean 4. Zo zou het verhaal van het spel plaatsvinden in hetzelfde universum als de voorgaande titels, wat ook wilt zeggen dat we bepaalde personages en ra en terug zullen tegenkomen in deel vier. De vernieuwing die de nieuwe Star Ocean met zich zal meebrengen zit in de manier waarop je de spelwereld dient te verkennen.

Deze keer ziet het ernaar uit de speler zelf een ruimteschip mag bedienen waardoor ze ook helemaal zelf kunnen bepalen welke delen van het universum eerst ontdekt worden, aldus Hajime Kojima, de producent van Star Ocean 4. Verder liet de ontwikkelaar weten dat twee van de hoofdpersonages, zijnde Edge Maverick en Reimi, een meisje, elkaar al sinds hun kinderjaren kennen en deel uitmaken van de bemanning van het ruimteschip. Als laatste zal het vechtsysteem van Star Ocean 4 een geëvolueerde versie zijn van dat uit Star Ocean 3: Till the End of Time. Zo zullen er deze keer bijvoorbeeld vier personages tegelijk in de arena kunnen stappen.

Tot nu toe klare taal, maar op de vraag voor welk platform Star Ocean 4 precies zou verschijnen gaf Kojima een nogal vaag antwoord. Volgens hem zal het spel namelijk uitkomen op een platform (of platformen) waar mooie graphics op kunnen weergegeven worden. Volgens ons gaat het hier dus over de Playstation 3 en/of de Xbox 360, maar voor meer duidelijkheid moeten we ongetwijfeld wachten tot de Tokyo Game Show. We houden jullie op de hoogte.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou