Dota 2-update zou aantonen dat Counter-Strike op Source 2 gaat draaien

Dota 2-update zou aantonen dat Counter-Strike op Source 2 gaat draaien

In de code van een recente update van Dota 2 zou gerefereerd worden naar een versie van Counter-Strike: Global Offensive die draait op de Source 2-engine.

Vorige week deden er geruchten de ronde over een nieuwe versie van Counter-Strike of zelfs een vervolg. Journalist Richard Lewis zei dit te hebben vernomen. Hij claimde toen dat de game waarschijnlijk Counter-Strike 2 gaat heten en dat er ergens deze maand al een bèta wordt gehouden.

Insider Gaming claimt nu te hebben vernomen dat het niet om een vervolg gaat, maar een nieuwe versie van Counter-Strike: Global Offensive die op de Source 2-engine draait. Valve-leaker Gabe Follower 2 heeft een reeks screenshots gepost waarin de nieuwe code in Dota 2 te zien is. Dota 2 was de eerste game ooit die op Source 2 liep. In die code worden diverse vermeldingen gerelateerd aan Counter-Strike gemaakt.

Hoe dan ook heeft ontwikkelaar Valve zelf nog niets bevestigd. Fans wachten dan ook gespannen af wat de toekomst van de shooterfranchise precies in petto heeft.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou