Domino's Pizza haalt uit naar Halo Infinite-onthulling
Nieuws

Domino's Pizza haalt uit naar Halo Infinite-onthulling

De Britse marketingafdeling van Domino's Pizza heeft op social media uitgehaald naar de omstreden gameplay-onthulling van Halo Infinite.

Tijdens de Xbox Games Showcase vorige week werden diverse Xbox Series X- en Xbox One-games getoond, waaronder de eerste uitgebreide gameplaybeelden van Halo Infinite. Het spel komt dit najaar zowel naar Xbox Series X als Xbox One. Ook verschijnt er een pc-versie. Veel fans hadden kritiek op de beelden. Volgens hen zou de game grafisch gezien geen hoogvlieger zijn en tot nu toe niets tonen dat niet op de huidige generatie consoles mogelijk is.

Hoewel niet iedereen die mening deelt, heeft de onthulling genoeg stof doen opwaaien om zelfs bedrijven die niets met de game-industrie te maken hebben er op te laten reageren. De Britse afdeling van Domino's Pizza plaatste gisteren een tweet waarin een pizza in twee helften werd uitgebeeld: de 'current-gen' versie oogt normaal, terwijl de 'next-gen' versie pixelig is. "Geen zorgen Chief, Domino's levert altijd", zo meldt de bijbehorende tekst.

Hieronder is de tweet te zien, met daaronder nog eens de gameplay-onthulling van Halo Infinite.

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Oorspronkelijke Stalker-games komen eerder dan verwacht naar Switch
Nieuws

Oorspronkelijke Stalker-games komen eerder dan verwacht naar Switch

31 oktober

De drie oorspronkelijke Stalker-games verschijnen op 31 oktober voor de Nintendo Switch.

Het gaat om de Stalker: Legends of the Zone Trilogy, die afgelopen maart al voor PlayStation en Xbox verscheen. De collectie bevat de games Shadow of Chornobyl, Clear Sky en Call of Pripyat.

Eerder werd nog bekendgemaakt dat de trilogie in november naar de Nintendo Switch zou komen, maar de releasedatum is dus iets vervroegd. De drie games zullen ook afzonderlijk te koop zijn voor 19,99 euro per stuk.

Deze versies van de klassieke games zijn volgens ontwikkelaar GSC Game World volledig geoptimaliseerd voor de Switch. Zo hebben de games gyroscopisch richten en een touch-inteface en -besturing.

GSC Game World is ondertussen druk bezig met het vervolg. Stalker 2 is een aantal keer uitgesteld, maar moet op 20 november verschijnen op pc en Xbox Series-consoles. De game zal bij release ook direct via Game Pass beschikbaar zijn.

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Nintendo onthult wekker die reageert op bewegingen
Nieuws

Nintendo onthult wekker die reageert op bewegingen

Wakker worden!

Nintendo heeft een nieuw stukje hardware aangekondigd: een wekker die op je bewegingen reageert.

De wekker heet Nintendo Sound Clock: Alarmo en kan je 's ochtends wakker maken met geluiden uit allerlei verschillende Nintendo-games. Je kunt uit 35 scènes kiezen die zijn geïnspireerd door vijf Nintendo-titels: Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 3, Pikmin 4 en Ring Fit Adventure.

's Avonds zet je je wekken, en 's ochtends word je gewekt met geluiden en muziek uit de scène die je hebt gekozen. Zo kun je wakker worden met geluiden uit het Mushroom Kingdom met Mario en zijn vrienden, de dag beginnen met Link en Zelda of opstaan met de Inklings uit Splatoon.

Alarmo heeft daarnaast motion sensor-technologie, waardoor het apparaat kan reageren op je bewegingen. Zo kun je de snooze aanzetten met een beweging en de wekker stoppen door gewoon op te staan.

Daarnaast houdt de wekker ook allerlei gegevens over je slaap bij, zodat je kunt zien hoeveel je beweegt in je slaap. Ook kun je 's avonds rustgevende geluiden aanzetten om bij in slaap te vallen.

Als je je Nintendo-account aan de wekker linkt, kun je op een later moment ook nog scènes uit Mario Kart 8 Deluxe en Animal Crossing: New Horizons downloaden. Deze komen op een later moment als gratis updates beschikbaar.

De Nintendo Sound Clock: Alarmo moet ergens begin 2025 uitkomen. Nintendo Switch Online-leden kunnen hem al eerder kopen als een exclusieve tijdelijke deal via My Nintendo Store vanaf later deze week. Een prijs voor Europa is op dit moment nog niet bekend, maar in Amerika zal de wekken 99,99 dollar kosten.

Nintendo heeft een uitgebreide video gedeeld, waarin wordt uitgelegd hoe Alarmo precies werkt.

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Silent Hill 2 krijgt snelle patch omdat de ondertiteling het einde spoilt
Nieuws

Silent Hill 2 krijgt snelle patch omdat de ondertiteling het einde spoilt

Oeps

De remake van Silent Hill 2, die gisteren is uitgekomen, heeft een snelle patch gekregen om er mogelijk een grote fout in de ondertiteling stond.

Het gaat om de Italiaanse ondertiteling, die aan het begin van de game al een gigantische spoiler zou verklappen. Hoofdpersoon James, die op zoek is naar zijn vrouw Mary, vindt aan het begin van het spel een radio die hem helpt om monsters op te sporen. Als hij die voor het eerst oppakt, zijn een paar regels tekst te horen van Mary. De audio is hevig verstoord door ruis en nauwelijks te verstaan.

De ondertiteling lost dat in de meeste talen op door slechts een paar letters weer te geven met een hoop puntjes. De Italiaanse versie vertaalde een van de zinnen blijkbaar per ongeluk, waarmee het uiteindelijke lot van Mary - en de grootste plottwist van de game - wordt verklapt.

Italiaanse spelers wordt dus aangeraden om de net uitgebrachte patch 1.003.000 te downloaden voordat ze aan de slag gaan. De fout werd aangehaald door een speler op Reddit (pas op voor spoilers), die zegt de ontwikkelaar erop te hebben aangesproken, waarna het met een patch kon worden verholpen.

Silent Hill 2 is afgelopen dinsdag uitgekomen op PlayStation 5 en pc. De game kan op goede kritieken rekenen: het gemiddelde op Metacritic is op moment van schrijven een 86.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!