Demigod vindt uitgever in Stardock | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De strategische game Demigod van ontwikkelaar Gas Powered Games heeft een opvallende uitgever gevonden in Stardock. Deze firma verwierf de laatste maanden bekendheid met Sins of a Solar Empire, een diepe strategische game voor de PC die zonder enige vorm van kopieerbeveiliging, bijzonder hoge verkoopcijfers wist te behalen.

Gas Powered Games, dat met grote uitgevers als Microsoft, 2K Games en THQ samenwerkte, ziet in Stardock een ideale partner voor zijn game Demigod. "Niet alleen heeft Stardock zich bewezen als uitgever voor de detailhandel, ze zijn ook een pionier op het gebied van digitale distributie.", aldus Chris Taylor van Gas Powered Games.

Demigod is een strategische game die zich met name richt op de multiplayer,geïnspireerd op de Warcraft 3-mod Defense of the Ancients. Je bestuurtzelf slechts één held, maar kunt wel kleinere eenheden oproepen die aanje zijde zullen meevechten. Met de nieuwe uitgever zal het spel wel iets later verschijnen dan oorspronkelijk gepland. Aanvankelijk repte men over een release in 2008, maar Stardock vond februari 2009 een beter tijdstip.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou