Demigod, de nieuwe RTS van Gas Powered Games | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

In de nieuwste editie van het magazine Games for Windows wordt de nieuwste RTS-game van Chris Taylor en zijn studio Gas Powered Games uit de doeken gedaan. Het spel draagt de naam Demigod en is geen conventionele RTS-games. Je bestuurt in Demigod namelijk maar één personage, in plaats van dat je andere personages over het speelveld dirigeert. Het spel is geïnspireerd op de Warcraft 3-mod Defense of the Ancients.

Deze held is echter wel in staat op nieuwe eenheden op te roepen die aan zijn zijde zullen meevechten. Ook kan hij ter verdediging enkele gebouwen neerzetten. De held zelf staat echter centraal in het spel en zal zelf ook ervaring op doen en nieuwe mogelijkheden aan kunnen leren. Demigod is met name ontworpen om in multiplayer gespeeld te worden en hoewel er een singleplayergedeelte in het spel aanwezig is, is die met name bedoeld als een training voor het 'echte werk'.

Wanneer Demigod zal verschijnen is nog niet bekend, maar we rekenen erop dat het spel ergens later 2008 verkrijgbaar zal zijn. Een eerste screenshot kun je hieronder alvast bekijken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou