De PlayStation Plus-games van februari zijn bekend

De PlayStation Plus-games van februari zijn bekend

Sony heeft de PlayStation Plus-games van februari bekendgemaakt.

Vanaf 4 februari kunnen PS Plus-leden zonder verdere kosten Bioshock: The Collection binnenhalen. In dit pakket zitten de singleplayercampagnes van Bioshock, Bioshock 2 en Bioshock Infinite. Alle drie de games zijn in 1080p en 60 fps speelbaar.

Verder is ook De Sims 4 gratis voor PlayStation Plus-leden. De immens populaire franchise laat spelers het leven van virtuele mensen bepalen. Complete huizen kunnen gebouwd en ingericht worden. De Sims kunnen vervolgens opgroeien, studeren, werken, trouwen en kinderen krijgen.

Naast bovenstaande games kunnen PS Plus-leden ook aan de slag met de PlayStation VR-game Firewall Zero Hour.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat is geen verkeerde maand, leuke games!

0
test

Holy sh*t.. dat is echt een hele dikke maand. Proficiat! .. XBox letten we op!!!?

0
test

@kleinekoosjer onnodige reactie. Playstation heeft ook bizar magere maanden. Altijd dat gedoe over rivaliteit tussen xbox en playstation...

0
test

@Millman7 eens. Fanboyism is zo vervelend.

0
test

@kleinekoosjer game pass.... ps letten we op !!!?? Mooie maand voor de playstation

0
test

@Aces-82 @Millman7 @darkmanwls @MMo-veteran.. Denk dat mijn bericht niet helemaal duidelijk was of verkeerd begrepen wordt.. Maar ik heb een Xbox en geen PS. Ik vind dit gewoon een erg sterke maand voor PS. Zij krijgen hiermee 4 AAA titels. Vandaar de proficiat. . Gold valt de laatste tijd wat tegen. Her en der wel een fraaie game en ik wil en ga er ook niet verder over zeuren (ik zie het nog steeds als gratis games dus ben altijd wel redelijk tevreden). Niet dat het een wedstrijd is, maar vaak zat 'winnen' wij met de maandelijkse free games. Anyhoe; was verder geen fanboyism -> ik ben blij voor een ander, dat kan ook.. Lang leve XBox etc. etc. ;-) Gamepass is inderdaad goud; maar daar hadden we het nu niet over. Die service is insane goed en wordt maar beter en beter. Binnenkort al Division 2 hoorde ik.

0

Aanbevolen voor jou