De Eerste Wereldoorlog in shooter To End All Wars | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ghostlight is momenteel nog een kleine Europese uitgever, maar het bedrijf wil de komende jaren uitgroeien tot één van de grote spelers op de markt. Dit wil men onder andere bewerkstelligen met To End All Wars, een first-person shooter die zich situeert tijdens de Eerste Wereldoorlog. En hierbij komen dit keer geen demonen of een alternatieve historie aan te pas, To End All Wars belooft een authentieke game te worden binnen deze setting met alleen maar wapens, locaties en uniformen zoals die in de Eerste Wereldoorlog gebruikt werden.

De Eerste Wereldoorlog wordt veelal afgedaan als een oorlog die zich niet leent voor een videogame, onder andere door de eentonige loopgraven, maar ontwikkelaar Chemistry (voorheen Kuju Sheffield) is een andere mening toegedaan. "Tijdens ons onderzoek ontdekten we een aantal grote veranderingen in zowel het technologische als het tactische aspect tijdens die vier intense jaren. Dit gegeven wordt gebruikt om gamers een groot aantal steeds veranderende uitdagingen voor te schotelen, in een steeds veranderende omgeving."

Voor Ghostlight is To End All Wars de eerste in een reeks grote titels die men binnenkort hoopt aan te kondigen. "Het FPS-genre is een competitieve markt, maar we geloven dat To End All Wars een buitengewone titel zal worden die de basis zal vormen voor een nieuwe franchise. Samen met andere producten die de komende maanden worden aangekondigd, zal dit spel Ghostlight helpen in zijn doelstelling een belangrijke uitgever te worden."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou