David Hufford: "Ik doelde niet op een prijsdaling van Xbox 360" | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Deze dagen staat het gamenieuws bol van de verkoopcijfers en prijsveranderingen, en met dit nieuws is dat wederom het geval. Wij meldden namelijk eerder dat er een mogelijke prijsdaling voor de Xbox 360 op komst is rond kerst. David Hufford, hoofd product management, legt nu uit dat zijn uitspraken ietwat verkeerd begrepen zijn:"Sommigen worden beïnvloed door het Bloomberg artikel en lezen iets dat er niet is op een onjuiste manier. Ik sprak bijna twee maanden geleden met Bloomberg en we praatten over verkoopcijfers die net uitkwamen en in het algemeen over prijzen van consoles in de markt. De opmerking, die accuraat is neergezet, is helaas uit de context gerukt en dit wordt nu beschreven alsof ik naar een prijsdaling hint. Dat deed ik niet, dat doe ik niet.

Met Xbox 360's die goed verkopen op hun huidige prijsniveau, Elites die over de toonbank gaan voor $ 479 en een extreem grote portfolio aan games in de markt, is er geen reden om een prijsdaling aan te kondigen in de nabije toekomst."

Goed, het is nu dus duidelijk dat het onduidelijk is of er nu wel of geen prijsverlaging komt. Want baas Peter Moore heeft ook het een en ander gezegd over een mogelijke prijsdaling. Altijd handig, elkaar volledig tegensprekende berichten waar de consument niets mee kan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou