Dashboard op de schop in Xbox 360 december update | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Microsoft heeft grote plannen voor de december update voor de Xbox 360. Al eerder werd bekend dat je nu ook de Friendslist van je eigen Friends kunt bekijken om op Hyves-achtige stijl nieuwe vrienden te maken en dat er oude Xbox-games ter download beschikbaar komen. Ook het dashboard zelf krijgt echter een flinke zwengel.

Zo wordt het tabblad waar de games op vermeld staan volledig omgegooid. De Live Arcade lijst wordt verwijderd en maakt plaats voor een Game Library. In deze gamebibliotheek kun je games wel verder indelen door horizontale groepen te creëren, gebaseerd op de manier waarop de Zune (oh ja, die was er ook nog!) dit nu al doet.

Vervolgens wordt de indeling van Xbox Live Marketplace anders. De markplaats wordt opgedeeld in vier categoriën: Featured Content,What's New, Game Store en Video Store. Dit om het overzicht in de lijst te behouden. Tevens worden de gespeelde demo's uit je Played Games-lijst gehaald.

Ten slotte is het ook nog mogelijk om een verhaaltje van ongeveer 500 á 1000 woorden te maken over jezelf. Dit natuurlijk om al je nieuwe vrienden die je via je andere vrienden hebt verweven te introduceren met je fantastische ik. Microsoft brengt de update op 4 december uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou