Command & Conquer-FPS Tiberium officieel aangekondigd | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vorige week kwam het spel al aan het licht via een exclusief artikel in een magazine, maar vandaag heeft EA de nieuwe Command & Conquer-FPS Tiberium eindelijk ook officieel aangekondigd. Tiberium is een shooter waarin je op pad gaat met een squad en je kunt niet alleen infanterie aansturen, maar ook voer- en vliegtuigen. Je hebt één groot wapen tot je beschikking dat verschillende soorten ammunitie kan verteren en hebt ook de mogelijkheid om een krachtig Ion Cannon in te zetten.

De hoofdrol is weggelegd voor Ricardo Vega, die met zijn squad een alien-invasie moet stoppen die plaatsvindt vanuit een grote toren die na de derde Tiberium-oorlog is blijven staan. Veel mensen dachten dat de toren maar een overgebleven relikwie was, maar in werkelijkheid broedde de buitenaardse wezens binnen in de toren op een vernietigende aanval.

Tiberium wordt in het vierde kwartaal van 2008 verwacht en verschijnt voor PC, Xbox 360 en Playstation 3. Het spel is al ruim twee jaar in ontwikkeling bij EA Los Angeles. Bekijk hieronder het eerste screenshot.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou