Coded Illusions is op zoek naar gametesters | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Coded Illusions is op zoek naar testers voor haar nieuwe game. Het gaat om een game die momenteel in de studio van Coded Illusions te Rotterdam wordt ontwikkeld. Momenteel zijn ze druk bezig met de productie van hun eerste Next Gen title, een 3rd person action/adventure game. Coded Illusions is vastbesloten om een sterke storyline te introduceren gecombineerd met intense gameplay. Op Games in Concert zul je de eerste beelden van deze game kunnen zien!

De testers dienen een dagdeel beschikbaar te zijn. Het gaat hierbij om het testen van de speelbaarheid en het concept van de game, het gaat dus niet om het vinden van bugs en onvolkomenheden.  Het bedrijf is op zoek naar diverse groepen testers, denk hierbij aan hardcore gamers, maar ook gamers die af en toe een game spelen.

Heb je intere e en zin om een game te spelen voor de release date en een kijkje te werpen in de game studio, bezoek dan voor meer informatie de website van Coded Illusions. Vul daar het inschrijfformulier in en dan zal er contact met je worden opgenomen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou