Call of Duty 4 Multiplayer Beta (X360)* | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

 

Schrijf je in voor de Call of Duty 4: Modern Warfare multiplayer beta

Welkom soldaat! Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de Call of Duty 4: Modern Warfare multiplayer beta voor de Xbox 360. Gamer.nl geeft in samenwerking met Activision in totaal 1400 plaatsen weg! Hoe gaat het in zijn werk?

Op deze pagina kun je je registreren. Dit doe je door je emailadres in de box aan de rechterkant in te vullen. Vervolgens zullen vanaf 10 september de codes willekeurig naar inzenders toegestuurd worden. We werken dus niet met het "first come first serve" principe!

Maandag 10 september zullen de eerste 600 codes verstuurd worden en in de dagen erna geven we steeds 200 codes per dag weg.

Woensdagochtend worden de overige codes verstuurd.

Je hoeft je maar 1x aan te melden om kans te maken op een code.

Wanneer jij een code hebt ontvangen kun je je met die code inschrijven op de Call of Duty 4: Modern Warfare beta website (deze wordt 10 september bekend gemaakt). Je ontvangt dan de rest van de informatie over de beta en kunt aan de slag met het spel!

Denk er wel aan dat je een Gold Account voor Xbox Live nodig hebt om de Call of Duty 4 multiplayer beta te kunnen spelen en dat je minimaal 18 jaar moet zijn om deel te kunnen nemen.

Downloadcodes voor de beta software worden vanaf woensdag verstuurd, de beta zal nog lopen to 30 september

Veel plezier op het slagveld!

Indien je geen code hebt weten te bemachtigen, dan kun je alsnog een code krijgen door Call of Duty 4: Modern Warfare te bestellen bij Bart Smit.

 Klik hier om te bestellen en ontvang een beta code!

E-mailadre en worden alleen gebruikt voor het versturen van de codes en niet aan derden verstrekt. Gamer.nl houdt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen of de actie voortijdig te beeindigen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou