Call of Duty 2 review door Treedo | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

In Call of Duty 2 speel je steeds een Ru ische, Amerikaanse of Engelse soldaat op verschillende slagvelden. Dit zijn bij de Ru en in 1 mi ie Moskou en voor de rest Stalingrad, bij de Britten Noord-Afrika en de slag om Caen, een stad in Normandië, en bij de Amerikanen D-Day, Hill 400, dat is ergens op de Duits-Belgische grens en een stad in Duitsland. Dit alles bij elkaar zijn ongeveer 25 mi ies.

Graphics

Ik heb hier gemengde gevoelens bij. Het mooie is is dat de objecten er allemaal mooi gedetailleerd zijn maar de physics vind ik niet echt mooi want als een je een Duitser doodschiet valt hij gewoon door de muur in plaats van er tegenaan en als je een iemand met een granaat doodt vliegt hij gewoon recht de lucht in, maar voor de rest zijn de graphics goed geslaagd.

Gameplay

De gameplay van Call of Duty is simpel: met je muis richten op alles en iedereen dat een Stahlhelm draagt of Duits spreekt richten en op de linkermuisknop klikken. Hier is dus niks bijzonders aan, maar het is wel heel erg leuk. (vooral als ik boos ben speel ik even Call of Duty 2 om me af te reageren op Duitsers).

De mi ies zijn ook altijd wel leuk en er zit ook wel wat variatie in: soms moet een Duitse counterattack tegenhouden, dan moet je weer artilleriekanonnen uitschakelen en opblazen, noem maar op. Het is alleen jammer dat je nogal snel door de singleplayer heen bent. Maar je kunt natuurlijk ook allemaal doelen zelf verzinnen zoals zoveel mogelijk headshots maken, of zo snel mogelijk een mi ie uitspelen. En je kunt natuurlijk ook nog online gaan. Dat kan ik helaas niet doen omdat euh... nou ja, brein, arresteer me maar ik ben erbij.

Geluid

Het geluid is erg mooi. Duitsers schreeuwen in het Duits allerlei dingen. Ru en praten het leuke gebroken Engels wat je gewend bent, kortom het is weer erg goed. Ook het geluid vn de wapens is goed. Mijn persoonlijke favoriet was de MG42, een geluid waarop mijn vader vaak moest zeggen: "Zet dat geluid eens wat zachter!!"


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou