'Burnout Paradise Remastered komt 19 juni uit op de Nintendo Switch'

'Burnout Paradise Remastered komt 19 juni uit op de Nintendo Switch'

Burnout Paradise Remastered komt hoogstwaarschijnlijk op 19 juni uit op de Nintendo Switch, als we de Amerikaanse Nintendo eShop mogen geloven. Pre-orders zouden op 23 april beginnen.

Burnout Paradise Remastered voor de Nintendo Switch is in de Amerikaanse eShop opgedoken met daarbij een releasedatum van 19 juni en pre-order-opties vanaf 23 april. De game, die is ontwikkeld door Criterion en uitgegeven door EA, kwam al eerder uit op PS4 en Xbox One.

Burnout Paradise Remastered was al aangekondigd voor de Switch, maar had nog geen releasedatum. Wel is bekend dat er 8 stuks aan dlc en meer dan 130 voertuigen direct beschikbaar gaan zijn. Het spel zou zo'n 40 euro gaan kosten.

 

Bekijk de officiële website hier. Vorig jaar schreef Thijs een Reload waarin hij uitlegt waarom Burnout Paradise zo goed in de smaak valt bij racefans.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch wel heerlijk om dat op de switch te hebben. Alleen jammer dat de prijs altijd opgekrikt wordt als iets opnieuw uitgebracht wordt voor de switch. Als dat de prijs is, wacht ik wel even op een leuke aanbieding.

0
test

@alex201 de prijs is inderdaad jammer voor een game die ruim 12 jaar oud is.

0
test

Op de 360 veel gespeeld; het is een goede game. De remaster was vrij snel mega goedkoop op de One X dus die heb ik ook gehaald. Belachelijk dat ze er nog 40 voor vragen imho.. Still a good game, al was het open wereld gebeuren wel mega wennen en gaat mijn voorkeur naar vaste levels ala take down.

0

Aanbevolen voor jou