Bouw je eigen Efteling in Efteling Tycoon van Atari | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Atari Benelux en pretpark de Efteling komen later dit jaar met Efteling Tycoon voor de pc. In dit spel krijg je de kans om zelf het beroemde pretpark in Kaatsheuvel van de grond af op te bouwen, compleet met alle bekende attracties waaronder Fata Morgana, Vogel Rok en natuurlijk de Python. Het spel verschijnt exclusief voor de pc en staat gepland voor release op 12 oktober.

Papier hier! Dankeschön.

Het gebeurt niet vaak dat redelijk grootschalige games speciaal voor de Nederlandse markt worden ontwikkeld. "Het is een fantastische kansom als game uitgever een lokale game te kunnen ontwikkelen voor een groot merkals de Efteling.", stelt Menno Eijck van Atari Benelux. "De populariteit van deEfteling kent geen grenzen en is dezelfde doelgroep die nu ook de RollercoasterTycoon games speelt."

Ook de Efteling zelf ziet veel voordelen in de samenwerking, aldus Vivian Schoofs, Licensing Manager van de Efteling: "Efteling Tycoon biedt ons de gelegenheid omde rijke wereld van de Efteling bij de mensen thuis te brengen. Al spelendraken gebruikers bekend met alle Efteling-facetten en leren mensen hettotaalaanbod van het attractiepark kennen. Bovendien kan men in de huid van deEfteling-directeur kruipen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou