Blizzard praat over nieuwe content voor World of Warcraft | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Blizzard heeft zopas wat meer informatie losgelaten over de toekomstige nieuwe content waarmee men de spelers van World of Warcraft zal verwennen. De grootste toevoeging zal bestaan uit het toevoegen van de dungeon Zul'Aman, een plaats die zich zal bevinden in de Ghostlands.  Zul'Aman is de thuishaven van de Forest Trolls, een ras dat voor het eerst opduikte in Warcraft II en binnenkort dus ook een plaatsje zal krijgen binnen de verhaallijn van World of Warcraft.

Zul'Aman zal een dungeon worden die zich niet zozeer zal richten op de doorwinterde WoW-speler, maar als doel heeft de meer casual personen aan te trekken. Blizzard heeft er bewust voor gekozen om het nieuwe gebied aan te pa en zodat je genoeg zult hebben aan een groepje van tien personen om alle opdrachten tot een goed einde te brengen. Fans van de Warcraft-verhaallijn zullen blij zijn te horen dat ze in Zul'Aman, naast een verzameling aan Forest Trolls, ook Zul'Jin moeten verslaan als eindbaas van de dungeon.

Naast de toevoeging van Zul'Aman zal Blizzard in de toekomst nog twee leuke functies aan World of Warcraft toevoegen. Ten eerste zal de populaire MMORPG uitgerust worden met een geïntegreerde voice chat functie, waardoor het niet langer nodig zal zijn om tijdens het spelen andere praatprogramma's in te schakelen. De ingame voice chat zal bovendien volledig gratis worden aangeboden.

Als laatste liet de ontwikkelaar weten dat guilds zich (eindelijk) mogen verwachten aan guild banks. Deze opslagplaatsen zullen het voor guilds mogelijk maken om grote aantallen aan items op één centrale plaats te verzamelen zodat iedereen, mits toestemming van de guild leader, naar believen voorwerpen zal kunnen opvragen.

Wanneer we al dit moois daadwerkelijk in het spel te zien zullen krijgen is nog niet duidelijk. Blizzard liet enkel weten dat het uitbrengen van de voice chat en de guild banks prioriteit hebben op de dungeon Zul'Aman.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou