Blizzard gaat nieuwe MMO maken | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De harten van menig MMO-speler zullen vandaag sneller gaan kloppen, want Blizzard heeft erkend dat het werkt aan een nieuwe MMO-game. Er waren de afgelopen maanden al vaker geruchten omtrent de nieuwe game van Blizzard. Naast de aankondiging van Starcraft II werden er op de site van de ontwikkelaar immers ook vacatures geplaatst, die vroeg naar een hoofd programmeur voor het maken van een "next-gen MMO".

Er werd nog meer hout op het vuur gegooid toen onlangs wederom vacatures verschenen en ook de recente fusie van Activision en Vivendi stookte de discu ie op. Zo ook op het officiële Blizzard forum.

Toen een fan op dit forum aangaf dat hij dacht dat de vacatures voor het maken van een uitbreiding van World of Warcraft zouden zijn, gaf een van de community managers van Blizzard te kennen dat deze wel degelijk een nieuwe game betroffen. Hieronder vallen eventuele uitbreidingen op World of Warcraft overigens niet, aldus de medewerker.

Dus zien we binnenkort de eerste screenshots van World of Starcraft of Diablo Online? De tijd zal het leren, maar het is in ieder geval duidelijk dat Blizzard in de tu entijd niet stil zit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou