BioShock special: fictieverhaal | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Onderstaand verhaal is verzonnen door Gamer.nl, en komt niet uit BioShock zelf.

Het utopische Rapture lijkt alles te bieden wat een mens nodig heeft. Afgezien van het plezier van een stralende zon en fri e lucht, hebben de bewoners met Rapture een plek waar ze vrij kunnen zijn. Eén van die manieren om de bewoners hun gang te laten gaan is Fort Frolic, een entertainmentparadijs vol kansen om je geld uit te geven door winkels, casino's en vrouwelijk schoon.

 

    Jack loopt Eve's Apple binnen, een zaal vol met comfortabele stoelen, banken en tafeltjes. De ruimte is compleet verlaten met uitzondering van één dame. Een wulpse persoonlijkheid die sensueel op het podium beweegt. Jack blijft staren als de vrouw haar lichaam op een bijna onnatuurlijke manier om een paal wikkelt, om vervolgens obsceen naar beneden te glijden.

    Wanneer hij dichter bij het podium komt lijkt de dame Jack op geen enkele manier op te merken. Hij loopt een aantal keer vlak voor haar neus heen en weer, maar de erotische danseres breekt haar concentratie niet. Haar lange rode haren krullen speels langs haar bijna naakte lichaam, haar borsten zijn bedekt met een kanten BH en een bijhorend slipje met een set kousen bedekken de overige delen van haar lichaam. Jack besluit te gaan zitten om even tot rust te komen.

    Jack moet de afgelopen uren even laten bezinken. Hoe hij met vliegtuig en al neerstortte in de oceaan. Hij dacht te sterven, maar op een bizarre wijze heeft hij het overleefd. Hij weet nog wat flitsen van vuur en water, hoe hij bij een vuurtoren terecht kwam en via een ronde duikboot naar de diepste uiteindes van de zee werd gebracht. De verwactte leegte en dood bleven uit, want Jack werd ontvangen door een gigantische stad. Een stad onder water genaamd Rapture.

    Daar eenmaal aangekomen heeft Jack dingen gezien die niemand ooit zou moeten zien. Mensen die onder water zo ingenomen zijn door nieuwe krachten en schaarste van het mysterieuze 'Adam', dat ze alles op alles zetten om nieuwelingen te doden. Kleine meisjes die met een grote spuit ontzielde lichamen van hun Adam ontdoen, en de 'Big Daddy's', die als levenstaak hebben om de meisjes te beschermen. Grote, krachtige wezens. Niet onverwoestbaar, dat zeker niet. Maar sterk en met een onnatuurlijk doorzettingsvermogen.

    

    Maar nu kan hij die gedachtes voor even opzij zetten, en zit hij op een rode zachte bank te kijken naar een kanten slipje en de krullende rode haren van de vrouw voor hem. Weer beklimt ze de paal in het midden van het podium, maar wanneer ze langzaam naar beneden glijdt, kijkt ze voor het eerst recht in de ogen van Jack.

    De stripper grijpt een machinegeweer van de grond en opent het vuur op haar enige toeschouwer. Jack schopt de tafel voor hem omver en weet net haar kogels te ontwijken.

    'Adam!', schreeuwt de schietende stripper.

    'Nee lieverd', zegt Jack met een glimlach op zijn gezicht, 'het is Jack'. Met een knip van zijn vingers wordt de dame verzwolgen door vuur en valt ze dood neer op de grond.     Op dat zelfde moment ziet Jack een klein meisje met vuurrode ogen binnen lopen. Ze schrikt van wat ze ziet en rent gillend naar een groot wezen met een boor als arm en een groep lichten als hoofd.

    Gil maar, denkt Jack. Wie is je big daddy nu?


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou