Beach Buggy Racing 2 vanaf vandaag verkrijgbaar in Tesla-auto's

Beach Buggy Racing 2 vanaf vandaag verkrijgbaar in Tesla-auto's

Ontwikkelaar Vector Unit maakt vanaf vandaag Beach Buggy Racing 2 beschikbaar voor Tesla-auto's. Dit maakt het autobedrijf bekend via Twitter.

Met Beach Buggy Racing 2 kunnen spelers in de auto racen met besturing van de pedalen en stuur binnen de auto zelf. In het betreffende Twitter-bericht is te zien dat spelers de beschikking krijgen over een speciale Tesla-auto in de game.

Binnen de kartgame zijn in totaal 22 racebanen beschikbaar evenals verschillende personages die vrijgespeeld kunnen worden. Spelers die geïnteresseerd zijn in de game kunnen tot 30 juni de showrooms van Tesla bezoeken om de Arcade uit te proberen. Naast Beach Buggy Racing 2 beschikt de Tesla Arcade over klassiekers, zoals Atari's Missile Command en Asteroids. Daarnaast onthulde Elon Musk tijdens E3 dat Cuphead toegevoegd wordt aan de Tesla-auto's.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat Cuphead beschikbaar komt was al langer bekend dan E3. Ben benieuwd hoe ze de besturing hebben opgelost, Elon zei dat ze het gaspedaal niet gingen gebruiken (* Peasant-Jaques heeft geen Tesla dus kan zelf niet testen :) )

0
test

@jaquesparblue rempedaal wel! Al gaan hier wel de remlichten bij aan, dus het kan een apart gezicht geven op de parkeerplaats

0
test

Neem aan dat de auto stil moet staan? :P

0

Aanbevolen voor jou