Atlus ontwikkelt nieuw deel Trauma Center voor de DS | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het Amerikaanse tijdschrift Nintendo Power heeft onlangs vrijgegeven dat Atlus Software aan het werken is aan een vervolg op het operatiespel Trauma Center: Under the Knife. Dit nieuwste deel, die voorlopig als Trauma Center: Under the Knife 2 door het leven gaat, verschijnt ergens deze zomer in de Verenigde Staten.

In Trauma Center: Under the Knife 2 kruip je opnieuw in de huid van dokter Direk Stiles en dien je de meest uiteenlopende operatie's uit te voeren. Centraal in dit deel staat het GUILT-virus, een mysterieuze aandoening die al menig burger heeft weten om te brengen. Om dit mysterie tot een goed einde te brengen, heb je de beschikking over een aantal nieuwe instrumenten. Welke instrumenten het hier precies betreft, is nog niet bekend.

Wel weten we dat het ditmaal ook mogelijk is de moeilijkheidsgraad een niveau'tje lager te zetten. Dit is geen overbodige luxe, gezien de behoorlijke uitdaging die het eerste deel bood. Desondanks lijkt Trauma Center: Under the Knife 2 geenszins een makkelijk spel te worden.

Het beeldmateriaal is afkomstig van Trauma Center: Under the Knife


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou