Artistieke Wii-game Pollen Sonata zoekt uitgever op YouTube | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Mi chien heb je het verhaal wel meegekregen van Esmée Denters, een talentvol meisje uit Oosterbeek dat haar zangkunsten opnam met de webcam van haar zus en deze vervolgens op YouTube plaatste. Inmiddels hebben vele miljoenen mensen haar filmpje gezien en heeft ze een platencontract bij Justin Timberlake weten te bemachtigen.

Dat YouTube niet alleen een plaats is om nieuw zangtalent tentoon te spreiden, maar ook een ideaal medium om te laten zien wat je als gameontwikkelaar in huis hebt, hoopt een kleine Deense studio te bewijzen. Zij plaatsten onlangs een trailer van Pollen Sonata op YouTube. Het filmpje toonde een prototype van een spel dat men graag voor de Wii wil ontwikkelen. In het spel bestuur je pollen (mensen met hooikoorts weten er alles van) en dien je van bloem naar bloem te komen door gebruik te maken van je vorm en de wind.

Het prototype is in een maand tijd ontwikkeld en draait op een pc. Men is hard op zoek naar een uitgever die het spel financieel wil ondersteunen, want wanneer men geen geld binnen krijgt zal Pollen Sonata altijd een prototype blijven. Vooral de visuele stijl van het spel is erg aansprekend, zoals in onderstaande trailer te zien is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou