AMD gebruikte door fan gemaakte Xbox Series X-render tijdens CES-presentatie

AMD gebruikte door fan gemaakte Xbox Series X-render tijdens CES-presentatie

AMD heeft tijdens hun presentatie gebruikgemaakt van href="https://twitter.com/tomwarren/status/1214308333097824259" rel="noopener noreferrer" target="_blank">een video</a> die een nep-render van de Xbox Series X weergeeft.

Dit geeft de hardwarefabrikant toe in een verklaring aan The Verge. De informatie en de render van het apparaat zijn niet afkomstig van Microsoft zelf. Sterker nog, het 3D-model is ontworpen door een fan. Het ontwerp is namelijk van een 3D-modelmarktplaats genaamd TurboSquid.com gehaald.

"De beelden van de Xbox Series X die tijdens CES zijn vertoond, zijn niet afkomstig van Microsoft zelf. De vertoning is dus niet accuraat en de verschillende features en ontwerpen zijn niet representatief", bericht AMD.

 

De getoonde render toont een ethernetpoort, een optical audio-uitgang, twee USB-C-poorten, twee HDMI-poorten en een two-pin (C8)-stroomaansluiting. Een van de HDMI-poorten moet 8K-resolutie ondersteunen. 8K speelt dit jaar een grote rol tijdens CES en wellicht dat dit de reden was dat AMD ervoor koos om dit 3D-model te tonen tijdens hun presentatie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat een fuckup van AMD, ik vermoed dat er iemand naar een nieuwe baan kan gaan zoeken. Misschien kan hij/zij nog aan de slag als schoonmaker bij Ubisoft daar schijnen ze iemand nodig te hebben

0
test

Hahahaha en begin van je dienst moet je je telefoon in leveren, waren nog al klachten dat collega’s op telefoons zaten tijdens hun dienst. @fonsrutte

0

Valt dit onder valse advertisement en ook mogelijk copyright schending als ze niet om de toestemming hebben gevraagd om de fake render te gebruiken? Ben benieuwd wat hier nu fout is gegaan.

0
test

@Shinjite "TurboSquid products are Royalty Free unless otherwise noted. This means that after purchasing the TurboSquid product you are not required to make any future payments (or pay further royalty fees), and you can use TurboSquid products for as long as you like, in multiple projects." In het geval van deze render werd er gebruik gemaakt van de Royalty Free License, AMD heeft hier 24 dollar voor betaald. Maar het is en blijft valse advertisement en een enorme blunder.

0

Aanbevolen voor jou