Aliens op aarde in nieuwe Action Adventure The Swarm | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

In The Swarm dalen grote moederschepen neer op hoofdsteden over de gehele wereld en vegen complete volk tammen in luttele seconden van de kaart. In een laatste wanhoopspoging lanceren diverse grootmachten hun volledige kernarsenaal om de aliens te stoppen. Helaas weten deze te overleven (heeft er dan niemand in de regering Independence Day gezien!?) en de mensheid wordt gedwongen tot een leven in kelders, metrogangen en riolen.

The Swarm zal een 3D action adventure spel worden waarin de speler moet zien te overleven in een post apocalyptisch Moskou. Hij zal in staat zijn om de krachten van buitenaardse wezens over te nemen maar dit zal wel ten koste gaan van zijn menselijkheid. De speler is echter vrij om zijn karakter te ontwikkelen zoals hij het zelf wil, daarom kan deze ook terugvallen op conventioneel wapentuig zoals de immer betrouwbare AK-47, een wapen dat naast zand, water en jarenlang misbruik ook een buitenaardse invasie blijkt te kunnen overleven.

Buka belooft ons gigantische aliens en een realistisch Moskou. Of de Ru en naast koude winters ook bestand zijn tegen buttkickende buitenaardse bada es ontdekken we in het eerste kwartaal van 2008.

Donkere tijden in Moskou...


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou