Aandelen stijgen door geruchten overname Logitech door MS | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Niet minder dan 12 procent zijn de aandelen van Logitech gestegen nadat geruchten de ronde deden dan Microsoft wel eens een bod zou kunnen doen op de Zwitserse hardware-producent. Een aantal analisten wijten de stijging van het aandeel eerder aan het aantrekken van de markt.

Beide bedrijven hebben officieel nog geen statement afgegeven over een eventuele overname. Daniel Borel, raadslid van Logitech, wist ook te vertellen dat hij geen reden heeft om zijn bedrijf te verkopen. "Ik ben een van de mede-oprichters van Logitech. Zou jij ertoe in staat zijn je eigen kind te verkopen?" De invloed van Borel is echter te relativeren, aangezien hij maar 6 procent van de aandelen in handen heeft. Hij is echter niet van plan deze te verkopen.

Het is onbekend wat de gevolgen  zullen zijn van een overname van Logitech door Microsoft. Het is vooral de vraag of het eerder genoemde bedrijf door zal gaan onder eigen naam. Zo niet, dan zou het best wel eens kunnen zijn dat onder andere racesturen en andere randapparatuur voor consoles exclusief gaat worden voor Microsoft's Xbox 360. Maar zover is het gelukkig nog niet.

De opvolger van de G25 exclusief voor de Xbox 360?


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou