30 augustus gratis naar World Cyber Games 2007 finales | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Club Off Corso in Rotterdam is donderdagavond 30 augustus wederom het decor van Nederlands grootste eSports-gala. In drie uur tijd wordt bepaald wie voor Nederland naar het belangrijkste gamestoernooi ter wereld gaat: de World Cyber Games. Het belooft weer bijzonder spannend te worden aangezien een paar grote namen weer hun opwachting maken, maar ook nieuw talent zijn skills kan laten zien. Publiek kan er gratis bij zijn! Het enige wat je hoeft te doen is op de website www.wcg2007.nl te klikken op de button 'Gratis kaarten' en vervolgens jouw gegevens  in te voeren. De reply die je krijgt is jouw kaartje.

Wie doen er dan allemaal mee?

FIFA 07vnX - Flopzie

Twee van Neerlands meest talentvolle FIFA-spelers ontmoeten elkaar. De explosieve vnX tegen de koele Flopzie. Pikant detail, vnX schakelde in de halve finale Flopzie's broer uit en dus staat de eer van de familie op het spel.

Need for Speed CarbonSteffan – Mastert0m

Steffan haalde op de WCG 2006 brons, op de ECG 2006 zilver en nu wil hij goud in Seattle. Kan Mastert0m hem daarvan weerhouden? Je zou zeggen van niet, maar wie voorspelde vorig jaar dat Handewa er van legende King Tuur zou winnen…

Gears of  WarQuality Gaming – Supreme Gaming

Quality Gaming is absolute wereldtop en dus favoriet. Met Supreme Gaming hielden weinigen rekening, maar tijdens de voorrondes slachtten ze iedereen af. Komt er een grote verra ing…

Warcraft III: The Frozen Throne4K^Grubby – DeSnodeSnodaard

De internationale topspeler Grubby bezit een abonnement op de WCG en won het toernooi al eens. Oorspronkelijk zou deze topspeler het opnemen tegen de enige speler in Nederland die wel eens van hem gewonnen heeft:  RotterdaM. Die moet echter naar China. Vervanger is het grootste WC3- talent wat ons land kent: DeSnodeSnodaard.

Project Gotham Racing 3Handewa er – VVV Agoris

Als Handewa er relaxed is, kan niemand op de wereld hem verslaan. De 16-jarige racer is een supertalent en maakt zelden fouten. VVV Agoris wil Handewa er het ticket echter niet cadeau geven.

Command & Conquer 3: Tiberium WarsArecal – ToT )aRRR(

Twee spelers die beide tot de internationale elite behoren. Kijk niet raar op als Team NL in Seattle eremetaal haalt bij dit spel.  De nationale top 2 tegen elkaar, mooier kun je het niet krijgen. Beide spelers geven ook aan zeker te zullen winnen.

Dead or Alive 4Krye – Glyx

Ook hier kruist de top 2 de degens. De meer ervaren Krye tegen nieuwkomer Glyx. Een wedstrijd die de hele fighting community nu al druk bezig houdt. De vonken gaan er vanaf vliegen.

Datum: 30 augustus 2007

Locatie: Club Off Corso in Rotterdam

Aanvang 19:00 uur, zaal open 18:00 uur

Afterparty tot 01:00 uur

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou