Tales of Kenzera: Zau-ontwikkelaar ontslaat deel van werknemers

Tales of Kenzera: Zau-ontwikkelaar ontslaat deel van werknemers

Het gaat om 'iets meer dan twaalf werknemers'

Surgent Studios, de ontwikkelaar van het eerder dit jaar verschenen Tales of Kenzera: Zau, ontslaag een deel van zijn werknemers.

In eerste instantie verschenen er berichten op LinkedIn van diverse werknemers die werden ontslagen. Gisteren bevestigde Surgent Studios zelf dat er "iets meer dan twaalf" werknemers waren ontslagen.

"Het is een uitdagende tijd binnen de industrie, maar we blijken enorm trots op het werk van onze gehele team aan Zau en de positieve reacties van critici en spelers." Het bedrijf laat weten dat het Zau blijft ondersteunen en aan "nieuwe creatieve projecten" gaat werken.

Tales of Kenzera: Zau kwam eerder dit jaar uit voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc. Kyra Delamarre gaf een 7,5 aan het spel: "Op gameplaygebied is Tales of Kenzera: Zau niet bijzonder en qua moeilijkheidsgraad hier en daar zelfs uit balans. De game dompelt je echter onder in een intrigerende setting met een prachtige grafische stijl en een ontroerend verhaal. In combinatie met de vermakelijke combat is het alsnog de moeite waard om je te wagen aan de mythische vlaktes van Kenzera."

Surgent Studios wordt geleid door Abubakar Salim, tevens een acteur die rollen had in games als Assassin's Creed Origins en series als House of the Dragon en Raised by Wolves.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou