Summer Game Fest-show is dit jaar 'lichter' qua content

Summer Game Fest-show is dit jaar 'lichter' qua content

Geoff Keighley zou de show zelf een 8 geven

In een vragensessie heeft Geoff Keighley, de presentator en organisator van Summer Game Fest, gemeld dat de liveshow aankomende vrijdag "lichter" is qua content.

De belangrijkste informatie die uit de vragensessie is gekomen werd via ResetEra gedeeld. Keighley zou hebben gezegd dat de show dit jaar lichter qua content wordt, maar wel leuk. Er zouden genoeg games voorbijkomen, maar qua aankondigingen van grote studio's zou het wel een relatief luchtig jaar worden.

Keighley stelde de verwachtingen ook bij door een aantal games te melden die sowieso niet te zien zijn. Zo hoeven mensen niet op Kingdom Hearts 4, Grand Theft Auto 6, Wolf Among Us 2, Metal Gear Solid Delta, Judas of Beyond Good and Evil 2 te rekenen. Ook zijn er geen muziekacts. Wel bevestigt hij dat spellen als Kingdom Come Deliverance 2, Batman: Arkham VR, Monster Hunter Wilds, Metaphor: ReFantazio en Dragon Ball Sparking Zero worden getoond.

Hij meldde tot slot dat de show ongeveer twee uur zal duren en dat hij de presentatie zelf een 8 (uit een schaal van 10) zou geven. De Summer Game Fest-liveshow begint aanstaande vrijdag om 23:00 uur Nederlandse tijd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Klinkt alsof we na Playstation ook hier onze verwachtingen bij moeten gaan stellen. Het is logisch na alles wat er gebeurd is in de industrie de afgelopen tijd, maar toch is het even slikken.

0
test

Het is inderdaad wel even slikken de laatste tijd, erg veel matige titels tot nu toe. Sommige mensen beweren dat vorig jaar een van de beste game jaren was qua titels maar ik ben het daar echt totaal niet mee eens. Ik vind deze generatie qua innovatie en echte toppers erg tegenvallen.

2
test

Mee eens. Ik denk dat de verwachting simpelweg lager zijn bij een grote groep mensen tegenwoordig en dat veel dingen die ons door de strot geduwd zijn langzamerhand helaas steeds meer geaccepteerd worden. Ik zat toevallig gisteren een video te kijken van RetroRebound over hoe 'goed' de Avengers game van Square Enix eigenlijk was in vergelijking tot Gotham Knights en Suicide Squad. We vonden Avengers in 2020 een regelrechte schande, maar in een paar jaar zijn de flops nog veel grotere flops geworden.

1
test

DIt is een kut generatie, momentum is weg , zitten al ruim 4.5 jaar in dexe generatie en er worden nog steeds ps4 xboxone games gemaakt, om te huilen. Deze generatie is nooit echt van start geweest. En dat zie je ook echt aan de games. Een groot indie fest met af en toe een een afgerafelde "triple a" game van een ubisoft of ea games of activision. Nee geen enkele console boer heeft laten zien wat die kan. Ja maar "corona" .. nee fuck dat, die reden werkt niet meer . Complete industrie heeft gewoon gefaald deze Gen . Period!

0
test

Streets of Rage 4. De teller staat alweer op 1800+ uur. Blijft een dikke game.

0

Aanbevolen voor jou