Nieuwe Pokémon TCG-Pokéball Tins online verkrijgbaar op de Kruidvat-website
Nieuws

Nieuwe Pokémon TCG-Pokéball Tins online verkrijgbaar op de Kruidvat-website

Drie boosters packs in een Pokéball

De populaire TCG-Pokéball Tins zijn nu online verkrijgbaar voor 10,99 euro per stuk bij Kruidvat.

Voor de Pokémon-liefhebbers zijn de nieuwe Best of 2021 Pokéball Tins nu online verkrijgbaar. Iedere ball bevat drie TGC-booster packs en één Pokémon-munt. Deze zijn voor 10,99 euro te vinden op de website van Kruidvat.

Bestellen is echter wel pas mogelijk vanaf 14,99 euro, dus één exemplaar bestellen is niet mogelijk. Daar komt ook 3,99 euro aan verzendkosten bij, dus voor de geïnteresseerden is het misschien slimmer om er gelijk twee te halen.

Of de kaarten zonder kreukels uit de bal kunnen komen, is niet een zekerheid. De binnenkant van de Pokéball is namelijk net iets te klein waardoor de randen van de kaarten soms een beetje ingedeukt worden. De kaarten zullen dus in meeste gevallen niet in perfecte conditie zijn.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Nieuwe scènes in Until Dawn-remake wijzen mogelijk op vervolg
Nieuws

Nieuwe scènes in Until Dawn-remake wijzen mogelijk op vervolg

Eerder gingen er al geruchten over de mogelijkheid dat Firesprite het vervolg maakt

Aan he t einde van de aankomende remake van Until Dawn zijn geheel nieuwe scènes te zien die wellicht suggereren dat er aan een vervolg op de game wordt gewerkt.

De remake van Until Dawn komt morgen pas officieel uit, maar gisteren bleek al dat mensen de game eerder in het bezit hebben en beelden van de game streamen. Inmiddels is ook het einde van het spel uitgezonden, en opvallend genoeg is er een nieuw einde beschikbaar dat naar een vervolg lijkt te hinten.

Let op: hierna volgen spoilers voor twee scènes die na de aftiteling van de Until Dawn-remake volgen.

Zoals in de beelden valt te zien, zijn er twee nieuwe scènes aan de game toegevoegd die af worden gespeeld na de aftiteling. In de eerste scène is te zien hoe het personage Josh het overleeft, en is de stem van Dr. Hill te horen die het over "redding" heeft. In de tweede scène is te zien hoe Sam jaren na de gebeurtenissen uit de game in haar appartement is en hallucineert - ze lijkt dan ook last te hebben van trauma's.

De mogelijkheid dat er een vervolg op Until Dawn wordt ontwikkeld werd eerder dit jaar al aangehaald toen er geruchten gingen dat Sony-studio Firesprite aan een vervolg werkt. Op de cv van een schrijver van de studio viel te lezen dat het team werkt aan een onaangekondigde horror-adventuregame. Daarbij wordt gemeld dat het om een bestaande IP gaat en er verhaallijn met vertakkingen in zit. Hoewel dat niet duidelijk maakt om wat voor bestaande IP het gaat, concludeerden veel fans dat er een grote kans is dat het om een vervolg op Until Dawn ging.

Until Dawn is opnieuw opgebouwd voor PS5 en pc - het origineel verscheen op PlayStation 4 - en bevat diverse toegankelijkheidsopties. Het proloog is vernieuwd, de game draait op Unreal Engine 5 en er zijn nieuwe verzamelbare items te vinden. Zoals gezegd verschijnt de game morgen.

In Until Dawn komt een groep jongvolwassenen vast te zitten in een skihut terwijl er iets jacht op hun maakt. Spelers kunnen diverse keuzes maken die invloed hebben op het verhaal en het lot van de personages. Diverse bekende acteurs vertolkten de rollen van de personages in de games, waaronder Rami Malek, Hayden Panettiere en Peter Stormare. Het origineel is ontwikkeld door Supermassive Games, ook bekend van de The Dark Pictures Anthology.

Onlangs bleek al dat de opnames van de Until Dawn-film zijn begonnen. De regie is in handen van David F. Sandberg, de maker van horrorfilm Annabelle: Creation en de Shazam-films. Ook is duidelijk dat Peter Stormare een rol heeft in de film. De acteur was al in de game te zien als Dr. Hill en de kans is groot dat hij deze rol opnieuw op zich neemt. Andere castleden zijn Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-young Yoo en Odessa A’zion.

Begin september vielen er veel ontslagen bij Ballistic Moon, de ontwikkelaar van deze remake. "Terwijl de game-industrie te maken blijft hebben met complexe uitdagingen, worden we bij Ballistic Moon geconfronteerd met de harde realiteit", zo viel in een statement te lezen. "Met veel spijt en verdriet maken we de moeilijke beslissing om ons team significant te krimpen om de toekomst van onze studio veilig te stellen. Dit komt na de ontwikkeling van Until Dawn op PS5 en pc."

Hieronder kan de launchtrailer van de Until Dawn-remake worden bekeken.

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Wederom ruim 50 euro korting op PlayStation 5-consoles
Nieuws

Wederom ruim 50 euro korting op PlayStation 5-consoles

Ongeveer dan

De PlayStation 5 is wederom bij verschillende winkels met zo'n 50 tot 60 euro korting verkrijgbaar.

Zo kost de PlayStation 5 'Slim' Disc Edition bij onder andere bol, MediaMarkt , Amazon en Coolblue 489 euro, 60 euro onder de gebruikelijk adviesprijs van de console. De Digital Edition van het nieuwe model kost daarnaast bij bol, MediaMarkt , Amazon en Coolblue 399 euro, 50 euro onder de adviesprijs.

Het nieuwe model verscheen in november 2023 en is vooral kleiner en lichter dan het eerste model van de PlayStation 5. Ook bevat de console iets meer opslagruimte en ondersteunt het ontkoppelbare disk drives die ook passen op de PlayStation 5 Pro.

De kortingsactie loopt tot en met 17 oktober, zolang de voorraad strekt. Vorige week gingen ook de PlayStation 5 Pro en de 30th Anniversary-consoles in de verkoop bij PlayStation Direct.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
De Sims-fans in rep en roer vanwege gelekte Project Rene-beelden
Nieuws

De Sims-fans in rep en roer vanwege gelekte Project Rene-beelden

Game zou veel aspecten van mobiele games er op nahouden

De afgelopen dagen zijn er screenshots online verschenen van Project Rene, de De Sims-achtige nieuwe game van Electronic Arts die achter de schermen al wordt getest. De beelden en bijbehorende informatie vallen niet in de smaak bij veel fans.

Eerdere beelden van Project Rene toonden een soort uitgebreidere versie van De Sims, maar nieuwe gelekte beelden uit de speeltest lijken te wijzen op aspecten die voornamelijk bij mobiele games de norm zijn, waaronder microtransacties genaamd 'Simoleons'. Ook worden er missies getoond die veel tijd kosten zodat spelers XP kunnen 'grinden'.

Op Reddit plaatste iemand die deelneemt aan een speeltest daarnaast een bericht over zijn ervaringen. Hij noemt het spel een "multiplayerervaring die om samenwerken draait" waarbij spelers banden creëren met andere spelers. Dit alles heeft voor veel kritiek bij Sims-fans gezorgd.

EA liet vorige maand al weten dat het bedrijf niet van plan is om De Sims 5 te ontwikkelen. In plaats daarvan blijft het bedrijf De Sims 4 ondersteunen met nieuwe updates en betaalde uitbreidingen, mede om er voor te zorgen dat de meer dan tachtig miljoen spelers niet over hoeven te stappen naar een nieuwe game. Daarnaast wordt er aan Project Rene gewerkt, dat dus niet bekend zal staan als De Sims 5.

EA kondigde Project Rene in 2022 aan. "We bouwen een next-generation Sims-game die tegelijk als creatief platform dient", aldus vicepresident van de franchise Lyndsay Pearson. "We vinden De Sims die jullie kennen en waar jullie van houden opnieuw uit met nieuwe manieren om te spelen. Dit is de toekomst van De Sims, gebouwd op de fundering van de charmante Sims, krachtige gereedschappen en betekenisvolle verhalen."

Uniek aan de game wordt dat spelers zowel alleen als met anderen kunnen samenwerken. Daarbij kunnen niet alleen patronen en kleuren van objecten zoals meubels aangepast worden, maar zelfs de vorm van objecten. Verder legt EA de nadruk op het feit dat dezelfde ervaring op alle beschikbare platforms aangeboden moet worden, inclusief mobiel. Ook werd eerder al bevestigd dat het spel free-to-play wordt.

View post on X
View post on X
View post on X

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!