Zelda: Tears of the Kingdom had bijna Tears of the Dragon geheten

Zelda: Tears of the Kingdom had bijna Tears of the Dragon geheten

Maar de titel had mogelijk een te grote spoiler kunnen zijn

De vorig jaar verschenen Nintendo Switch-game The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom had als subtitel bijna Tears of the Dragon gekregen.

Dat heeft producent Eiji Aonuma onthuld in het nieuwe Zelda-artbook Master Works. Deze kwam onlangs uit in Japan en Nintendo Everything vertaalde een quote van de ontwikkelaar.

Uiteindelijk is echter niet voor die titel gekozen, omdat het Nintendo een slecht idee leek om het Engelse woord voor 'draak' in de titel te hebben staan. Dit om niet teveel weg te geven over de plot van de game - mensen die Tears of the Kingdom hebben uitgespeeld weten de belangrijke rol die draken spelen binnen het verhaal. Wel werden er illustraties van draken gebruikt in het logo van de game.

In het voorjaar van 2023 kwam Zelda: Tears of the Kingdom uit. Het spel bleek een groot succes en zorgde er voor dat Nintendo een recordkwartaal draaide. Ron Vorstermans beloonde de game met een 10 in de Gamer.nl-recensie: "The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vindt het wiel niet opnieuw uit, maar maakt jou de uitvinder van het wiel. Deze zandbak om in aan te klooien gaat jarenlang nieuwe ontdekkingen opleveren. In Tears of the Kingdom ben je eigenlijk continu onder de indruk. Is het niet van de weergaloze spelwereld en puzzels, dan is het wel van je eigen inventiviteit."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat was voor mij dikke prima geweest 😄. Toevallig een van mijn favo nummers (eerst in zijn geheel luisteren, voor je oordeelt;)), ooit. https://youtu.be/dY2Fu8crxZk?si=Aoypgxn3zCubWxJg Enfin boeie, link werkt dus niet😂

[Reactie gewijzigd door FallenPandora op 9 september 2024 - 12:15]

0

Aanbevolen voor jou