The Pokémon Company doneert 315 duizend euro voor hulp bij aardbeving Japan

The Pokémon Company doneert 315 duizend euro voor hulp bij aardbeving Japan

Op 1 januari werd Japan door een aardbeving getroffen

The Pokémon Company doneert 50 miljoen yen - omgerekend ongeveer 315.483 - aan het Japanse Rode Kruis voor hulp aan de slachtoffers van de recente aardbeving in Japan.

Op 1 januari vond er in Japan een aardbeving van 7.6 op de schaal van Richter plaats. Dat leverde niet alleen veel schade op, maar ook kwamen er minstens 92 mensen om het leven. De aardbeving bracht ook een tsunami teweeg waardoor er honderden hectare aan land onder water staat.

The Pokémon Company schrijft: “We leven ten diepste mee met de door de aardbeving op het schiereiland Noto van 1 januari 2024 getroffen mensen. The Pokémon Company heeft besloten 50 miljoen yen te doneren aan het Japanse Rode Kruis. Ook doen we donaties om organisaties die hulp verlenen aan degenen die door de ramp zijn getroffen te steunen.”

Tot slot zal The Pokémon Company via de Pokémon With You Foundation "zich blijven inzetten om kinderen die slachtoffer van de ramp zijn te helpen met het brengen van een glimlach op hun gezicht."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tis een gegeven paard maar toch... wel 315000... dat is maar liefst 0,002% van hun jaarlijkse omzet. (beetje positievere aanpassing van m'n post ;) Tis en blijft een mooi gebaar!

[Reactie gewijzigd door gamerlezer op 8 januari 2024 - 12:19]

0

Aanbevolen voor jou