Switch-versie Hogwarts Legacy uitgelicht in trailer

Switch-versie Hogwarts Legacy uitgelicht in trailer

Game komt aanstaande dinsdag uit

Vanaf dinsdag 14 november is Hogwarts Legacy op Nintendo Switch verkrijgbaar. Daarom is er een nieuwe trailer van de game uitgebracht.

Eerder kwamen er al screenshots uit van de Switch-versie en lekten er ook al off-screen gameplaybeelden uit, maar nu is er dus een trailer beschikbaar om te kijken. De trailer is hieronder te vinden.

Hogwarts Legacy kwam begin dit jaar uit op PlayStation 5, Xbox Series en pc, en iets later ook op PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie werd meermaals uitgesteld, maar aanstaande dinsdag staat de release dus op stapel.

Denian Franken gaf een 8,5 aan de PS5-versie van de game: "Hogwarts Legacy had nog wat langer in ontwikkeling mogen blijven om diens technische imperfecties te voorkomen. Het doet gelukkig nauwelijks iets af aan deze verder magische ervaring. Hogwarts Legacy biedt dé beloofde Wizarding World-simulatie in een open spelwereld, met een stortvloed aan content waar Harry Potter-fans zich in vast kunnen bijten."

Eerder dit jaar bleek uit een vacature dat Avalanche Software, de ontwikkelaar van Hogwarts Legacy, aan een nieuwe game werkt. Of het om een vervolg op Hogwarts Legacy gaat is op moment van schrijven niet bekend.

Watch on YouTube
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jeetje, geeft me wel echt ps2 vibes met deze graphics. Hoop echt dat de switch 2 betere graphics kan produceren haha. (Bedoel dit niet om te haten, want als ik mario wonder speel wordt ik weggeblazen door de graphics.. maar dit is toch echt wat minder haha).

2
test

maar ligt dat dat dan aan het apparaat of aan de ontwikkelaar?

-2
test

@Kay Beetje respectvoller mag ook wel he. Niet zo kinderachtig doen

0
test

En dit ziet er gewoon best goed uit! PS2 Kwaliteit 😂

-2
test

Denk dat jij je ps2 nog maar eens moet opstarten dan… Dit ziet er niet uit als de ps5 versie nee. Maar het doet niet veel onder aan een gemiddelde ps4 game. Oogt redelijk goed.

[Reactie gewijzigd door Ramirez-1 op 12 november 2023 - 09:08]

-2
test

De ps2 wordt wekelijks nog opgestart, en ja, natuurlijk ziet het er beter uit als een ps2 game, DUH, wat zijn jullie allemaal kleinzerig zeg, haha! Maar om nou te zeggen dat dit dicht bij de ps4 ligt? Dan ben ik niet de enigste die nog ff een PS console moet opstarten dan ;-) @Kay Nou sorry hoor, maar als dit "ziet er gewoon best goed uit" is, dan kijk je toch echt met een rare bril. Ziet er toch niet uit man haha 😂

1
test

Gelukkig geen vergelijking met de Pokemon games. PS2 graphics zijn nog tamelijk goed en niet altijd een belediging.

[Reactie gewijzigd door Don Carpaccio op 12 november 2023 - 15:22]

0

Mee eens hoor! Playstation 2 vergelijking is nog een compliment!!!

0
test

Domme comment :)

-1

Aanbevolen voor jou