Stemactrice van Misty en Jessie uit Pokémon-serie overleden

Stemactrice van Misty en Jessie uit Pokémon-serie overleden

De 55-jarige actrice had borstkanker

Rachael Lillis, de actrice die onder andere bekend is voor haar rollen als Misty, Jessie en Jigglypuff in de Pokémon-animatieserie, is op 55-jarige leeftijd overleden aan borstkanker.

Ze is afgelopen zaterdag komen te overlijden, maar het nieuws kwam gisteren naar buiten toen stemactrice Veronica Taylor, die in het verleden Ash Ketchum van stem heeft voorzien, het deelde.

"Rachael was een uitzonderlijk talent, een fel licht dat via haar stem scheen, of ze nou sprak of zong", aldus Taylor. "Ze zal voor altijd worden herinnerd voor de vele geanimeerde rollen die ze speelde, met haar iconische optredens als Pokémons Musty en Jessie die het meest geliefd zijn."

Eerder dit jaar werd er al een GoFundMe-campagne opgezet om geld op te halen om zorg voor Lillis mogelijk te maken. Er werd toen bijna 100.000 dollar opgehaald. Op de GoFundMe-pagina laat zus Laurie Orr weten dat Lillis "vreedzaam is gegaan, zonder pijn, en daar zijn we dankbaar voor". Het overgebleven bedrag zal gebruikt worden voor het aflossen van openstaande medische rekeningen, een herdenkingsdienst en instanties die strijden tegen kanker.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou